• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 17 °C

The Bodrum Cup muhteşem finalle sona erdi

The Bodrum Cup muhteşem finalle sona erdi
9 yarış ve 3 konser, Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması ve daha birçok etkinliğiyle festival havasını en tepede yaşatan The Bodrum Cup, ödül töreni ve Bengü konseriyle katılımcılarını ve yarışmacılarını unutulmaz anılarla uğurladı.

Akdeniz'in en büyük yat yarışı American Hospital The Bodrum Cup, Amerikan Hastanesi'nin isim sponsorluğu ve Yalıkavak Marina'nın ana sponsorluğunda düzenlediği yarışların son gününde American Hospital The Bodrum Cup Ödül Töreni ve Bengü'nün canlı performansı gerçekleşti.

23 Ekim'de Metro Etabı'yla başlayan yarışlar, 24 Ekim'de Prof. Dr. Galip Beygü İsen Etabı, 26 Ekim'de Amerikan Hastanesi Etabı'yla devam etti ve 27 Ekim'de yapılan Opet Etabı'yla da tamamlandı.

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan Anadolu Sigorta Etabı ise olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal oldu. Etapların kazananları ise sırasıyla Bastarda, Bodrum Belediyesi Dragonfly, Take It Easıer ve Metro Grandi oldu.

American Hospital The Bodrum Cup Genel Birincisi Bodrum Belediyesi Dragonfly, Standart Yelken kategorisinin birincisi Aksona Mancorna, Gulet ve Gulet A kategorisinin birincisi Bodrum Belediyesi Dragonfly, Gulet B kategorisinin birincisi Jasmin 1, Gulet C kategorisinin birincisi Mina, Mozaik kategorisinin birincisi Dafne, Tırhandil kategorisinin birincisi Hızır 1, Tırhandil A kategorisinin birincisi Aksona Mancorna, Tırhandil B kategorisinin birincisi Hızır 1, Cruiser kategorisinin birincisi Milta Marina Capehorn, Cruiser A kategorisinin birincisi Mira 2, Cruiser B kategorisinin birincisi Milta Marina Capehorn olmayı başardı.

Etapları kazanan ve kategori birincileri olan ekipler ise Bengü'nün muhteşem konseri öncesinde İçmeler'deki Ağanlar Tersanesi'nde yapılan American Hospital The Bodrum Cup Ödül Töreni'nde ödüllerine kavuştu.

American Hospital The Bodrum Cup Genel Birincisi Bodrum Belediyesi Dragonfly ekibine ödülünü VKV Sağlık Kuruluşları Genel Müdürü Dr. Erhan Bulutcu iletirken tüm ekibe check-up hediye etti.

American Hospital The Bodrum Cup Ödül Töreni'nin ardından sahneyi Bengü devraldı. Organizasyonun katılımcılarının ve yarışçılarının yoğun ilgi gösterdiği konserde Bengü de muhteşem bir performans sundu.

Şarkıcının seslendirdiği şarkılar, izleyenlerin de eşlik etmesiyle tüm tersanede son ses yankılandı.

untitled-10-005.jpguntitled-9-004.jpguntitled-8-006.jpguntitled-6-006.jpguntitled-7-005.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim