• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 25 °C

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nde milli gurur

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nde milli gurur
Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü sporcusu 3 milli yelkenci, Balkan Şampiyonası'nda yarışacak mili takım kadrosunda yer aldı.

Yunanistan'da 3-8 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü sporcusu, Ege Ayyıldızbayraktar, İlayda Şen ve Kutsal Güneş Kurnaz optimist junior sınıfında yarışacak.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takım kadrosunda 3 sporcularının yer almasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Şen, sporcularının katıldığı şampiyonlardan güzel derecelerle döndüğünü ifade ederek, "Balkan Şampiyonası için 3 sporcumuz seçildi ve ülkemizi Yunanistan'da temsil edecekler. Kulübün 8 olan milli sporcu sayısı böylece 11'e çıktı. Bu sporcularımız ilk defa milli takıma gidecek ve Balkan Şampiyonası onlar için çok büyük bir tecrübe olacak. Ülkemizi ve Tekirdağ'ı en iyi şekilde temsil etmelerini bekliyoruz. Oradan güzel sonuçlarla dönmelerini ümit ediyoruz." dedi.

Milli takıma daha fazla sporcu kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten şen, "Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, sporcularının son yıllarda aldığı derecelerle kendinden söz ettirmeye başladı. Daha da profesyonelce çalışıp, başarılarımızı artırmaya çalışıyoruz. Diğer kulüplerin yapamadıklarını yapmaya çalışıyoruz. Burada çocukları spora kazandırmayı ve bu sporun ne kadar kaliteli olduğunu göstermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü antrenörlerinden Berk Uzel de şampiyonanın sporcuları için iyi bir tecrübe olacağını vurgulayarak, "Türkiye'den optimist sınıfında 12 sporcu Balkan Şampiyonası'na katılacak. 12 sporcudan 3 tanesi kulübümüzden. Kulübümüz adına için gurur verici bir şey. Çocuklar bu yarışlara katılabilmek için çok fazla çalıştılar. 2 Türkiye Şampiyonası yarışında mücadele verdiler ve o yarışlar sonucunda Balkan Şampiyonası'na gitmeye hak kazandılar." şeklinde konuştu.

Milli yelkenci Kutsal Güneş Kurnaz ise milli takımda yer alacak olmaktan dolayı gururlu olduğunu aktararak, "Ülkemizi yurt dışında temsil edecek olmak çok gurur verici bir şey. Milli takıma katılmak için yıl boyunca çalışmalarımızı sürdürdük ve hedefimize ulaştık. Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek derce almak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

tekirdag-yelken-ihtisas-kulubunde-milli-gurur_.jpgtekirdag-yelken-ihtisas-kulubunde-milli-gurur_1.jpgtekirdag-yelken-ihtisas-kulubunde-milli-gurur_2.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim