• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 16 °C

TDİ A.Ş.'nin meskenleri özelleştiriliyor

TDİ A.Ş.'nin meskenleri özelleştiriliyor
Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş'ye ait İzmir'in Karşıyaka İlçesindeki Mavi Kule Apartmanı'ndaki dükkan ve meskenlerin özelleştirilmesi ihalesine tekliflerin alındığı bildirildi.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş'ye ait İzmir'in Karşıyaka İlçesindeki Mavi Kule Apartmanı'ndaki dükkan ve meskenlerin özelleştirilmesi ihalesine tekliflerin alındığı bildirildi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş'ye ait İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yer alan Mavi Kule Apartmanı'ndaki zemin kat, birinci ve ikinci katlarında bulunan 44 adet dükkan (42 adet dükkan, 2 adet katlı mağaza) ve 1 adet restoran katından oluşan bağımsız bölümlerin bir bütün olarak, 4'üncü kat bağımsız bölüm, 1 numaralı meskenin 4'üncü kat bağımsız bölüm, 2 numaralı meskenin ayrı ayrı olarak "satış" yöntemi ile özelleştirilme ihalelerine katılmak üzere tekliflerin alındığı belirtildi.

Teklif sahiplerinin listesi şöyle:

"Zemin kat, birinci ve ikinci katlarında bulunan 44 adet dükkan (42 adet dükkan, 2 adet katlı mağaza) ve 1 adet restoran katından oluşan bağımsız bölümlerin bir bütün olarak satılmasına, Emir Umür, Yüksek Tezcan Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Akbaş;

4'üncü kat bağımsız blüm 1 numaralı meskenin özelleştirilmesi ihalesine Abdulkadir Gültekin, Emin Umür, Cemil Cem Aykaplan, Yüksel Tezcan Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, FB Sosyal Tesisler Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi;

4'üncü kat bağımsız bölüm 2 numaralı meskenin Özelleştirme ihalesine Abdulkadir Gültekin, Emin Umür, Cemil Cem Aykaplan, Yüksel Tezcan Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, FB Sosyal Tesisler Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi."

mavikule_izmir_tdi.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Müh.Kaptann Refik Akdoğan
27 Kasım 2012 Salı 14:26
TDİ'nin meskenleri
Sayın Murat Birecik, yorumunuz doğruysa vay anam vay!
Yuh olsun, memleketi teslim ediyorsun adamın yaptığına bak. Doğrusu ne yazacağımı ilk kez şaşırdım. Yüce divana verilmelidir.Hesap sorulmalıdır. Böyle konularda zaman aşımı olmaz. Görüyoruz hasta yatağında yatanların bile telekonferansla ifadeleri alınıyor.Sayın Birecik bir telefon ederseniz dertleşelim, sevinirim. Allah selamet versin. www. refikakdogan.com.
o542 271 71 74. Allah'a emanet olun
94.54.98.9
murat birecik
27 Kasım 2012 Salı 09:41
verdiysem, ben verdim...
demirel demedi mi, refik ağabey?

verdiği para; öğretmen yardım fonu'nun parası, verdiği kişi ise kemal ılıcak'tı!!!
46.197.117.60
Müh.Kaptan Refik Akdoğan
24 Kasım 2012 Cumartesi 11:48
T.D.İ'nin daireleri, dükkanları
Allah Allah, ne işi vardı da T.D.İ Karşıyaka'da bu daireleri ve dükkanları almış. İşte devlet işletmelerine kötü bir örnek. Birisi birisini korumak için yukarıdan emir vermiş bu daireler de alınmıştır. Sonra devlet işletmeleri zarar ediyor deniliyor. Ye memed ye! Bu nedenle oldum olası devlet iktisadi kuruluşlarına karşı olmuşumdur. Devlet işletmelrinde neler gördük neler. Torpiller, ahbap çavuş ilişkileri, denizden anlamayanların en başlara gelmesi, seçimleri kaybedenlerin müşavir atanmaları, Onun bunun adamları, Verilen kalitesiz kumanyalar,kumanyadan çalmalar, adam kayırmalar. Sonra armatörde çalışırken bunların hiçbirini göremedik, çünkü armatörün arkasında devlet yok, ayakta durması için akılcı olması gerekiyor. Allah selamet versin. www.refikakdogan.com
94.54.98.9
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim