• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemileri, HOPAPORT’u ziyaret etti

TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemileri, HOPAPORT’u ziyaret etti
TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemileri, sörvey faaliyetleri kapsamında Hopa Limanı’nı ziyaret etti. Tahıl Terminali Rıhtımı’na demir atan askeri gemiler, ziyarete açılırken gemi personeli, katıldıkları operasyonlar ve tatbikatlar ile ilgili bilgiler verdiler

TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemileri, HOPAPORT’u ziyaret ettiler. HOPAPORT Tahıl Terminali Rıhtımı’na demir atan 2 askeri gemi, gün boyu vatandaşların ziyaretine açıldı.

Gemi personeli tarafından ziyaretçilere askeri gemiler ve katıldığı operasyon ve tatbikatlarla ilgili bilgiler verdiler. HOPAPORT’a demir atan TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemi komutanları Kaymakam Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Sörvey faaliyetleri kapsamında Hopa Limanı’nı ziyaret eden TCG Alanya (M-265) Gemi Komutanı Deniz Yarbay Ömür Taşçı ve TCG Akçakoca (M268) Komutanı Deniz Binbaşı Meriç Kobak, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette TCG Alanya (M-265) ve TCG Akçakoca (M268) Gemi Komutanları Deniz Yarbay Ömür Taşçı ve Deniz Binbaşı Meriç Kobak, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldılar.

hopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_4.jpg

HOPAPORT’a demir atan TCG Alanya ve TCG Akçakoca gemi komutanları Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan vekili İshak Karabulut ve Hopa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık ve Yönetim kurulu üyesi Gaziler gemileri ziyaret ettiler.

Sörvey faaliyetleri kapsamında Hopa Limanı’nı ziyaret eden TCG Alanya (M-265) Gemi Komutanı Deniz Yarbay Ömür Taşçı ve TCG Akçakoca (M-268) Komutanı Deniz Binbaşı Meriç Kabak Kaymakam Abdurezzak Canpolat, Belediye Başkan vekili İshak Karabulut ve gazilere gemilerini gezdirerek bilgiler verdiler.

Gemi ziyaretinde Hopa Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık, gemi komutanlarına Hopa’ya ve gazilere karşı gösterdikleri yakın ilgiden dolayı şilt vererek teşekkür etti.

TCG Alanya Gemi Komutanı da TCG Alanya (M-265) Komutanlığı Hopa Liman ziyareti anısı fotoğrafı vererek teşekkür etti.

hopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_1.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_2.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_3.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_5.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_6.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_7.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_8.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_9.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_10.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_11.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_12.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_13.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_14.jpghopaportu_askeri_gemiler_ziyaret_etti_15.jpg

DENİZ HABER AJANSI   

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim