Okulların açılmasına sayılı günler kala tatilcilerin dönüş çilesi de başlıyor. Dönüş nedeniyle meydana gelecek yoğunluğun yükünü ise her zaman olduğu gibi Yalova'daki Topçular Feribot İskelesi ile Yalova Hızlı Feribot iskeleleri çekecek.
Tatilini Ege ve Akdeniz'de geçiren tatilcilerin dönüş çilesi başlıyor. Özellikle bu hafta sonu dönüşe geçen vatandaşların yollarda ve vapur iskelelerinde yoğunluk oluşturması bekleniyor. Yetkililer yoğunluk nedeniyle uzun saatler boyunca kuyrukta beklemek istemeyen vatandaşların erkenden evlerine dönmelerini öneriyor.
Dönüş yolunda en büyük yoğunluğu ise yine Topçular ile Yalova-Yenikapı Hızlı Feribot İskeleleri çekecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunlaşacak olan Topçular İskelesinde şimdiden önlemler alınmaya başladı. Özellikle feribot ve sefer sayıları arttırılırken vatandaşların kuyruklarda saatler boyunca beklememeleri için çalışma yapılıyor.
Öte yandan, Yalova-Yenikapı hızlı feribot hattında da hafta sonuna özel bir feribotun daha sefere konulması bekleniyor. Ayrıca araç dışında yolcu talebini karşılamak amacıyla bir deniz otobüsünün daha Yenikapı'ya yolcu taşıması kararlaştırıldı. Yetkililer, bilet sorununa karşı vatandaşları son güne kalmamaları konusunda uyardı.DenizHaber.Com
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı

Okulların açılmasına az kala tatilcilerin dönüş çilesi başlıyor. Topçular iskelesinde önlemler alınmaya başladı. Özellikle feribot ve sefer sayıları arttırıldı.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Karadeniz’de risk büyüdü, sigorta primi katlandıKaradeniz'de ticari gemilere yönelik saldırıların artması, sigorta koşullarını sıkılaştırdı. Londra deniz sigortası piyasası, yüksek risk kapsamında değerlendirilen alanı Karadeniz’in tamamını kapsayacak şekilde genişletti.
Mısır: Süveyş Kanalı güvenli, gemi trafiği normalMısır, Süveyş Kanalı'nda deniz seyrüseferinin güvenli ve düzenli şekilde sürdüğünü açıklarken, ağustosta kanal gelirlerinin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,7 arttığını bildirdi.
KKTC'de batan gemi faciasında bir ceset daha bulunduKKTC'deki batan feribotta bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Ölü sayısı 15'e yükselirken kayıp 13 yolcu aranıyor.
Singapur açıklarında yük gemisiyle balıkçı teknesi çatıştıSingapur açıklarında yaşanan deniz kazasında Panama bayraklı bir yük gemisi, Çin’e ait bir balıkçı teknesiyle çarpıştı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























