Özel Güvenlik Zirvesi, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Özel Güvenlik Hizmetleri Sektör Meclisi işbirliğinde, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, 25 Haziran 2025 Çarşamba günü, Özel Güvenlik Zirvesi’ne katıldı.
TOBB İkiz Kuleler’de, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Özel Güvenlik Hizmetleri Sektör Meclisi işbirliğinde gerçekleşen zirveye, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Türkiye Özel Güvenlik Hizmetleri Meclisi Başkanı Serdar Gökhan Arıkan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı ve Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş katıldı.
Zirvenin açılış konuşmaları, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Türkiye Özel Güvenlik Hizmetleri Meclisi Başkanı Serdar Gökhan Arıkan tarafından yapıldı.
Tamer Kıran, zirve öncesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun katıldığiı Ankara’da düzenlenen, “Uluslararası Denizciler Günü Buluşması ve Amatör Denizciler Belgesi Uygulama Eğitim Merkezleri Çalıştayı”na katıldı.
DENİZ HABER AJANSI