• BIST 9937.32
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 21 °C

Tamer Kıran: Aliağa’yı 9. Şubemiz olarak hayata geçireceğiz

Tamer Kıran: Aliağa’yı 9. Şubemiz olarak hayata geçireceğiz
‘Hepimizin Odası Hareketi’, Aliağa Hampton By Hilton Otel'de Aliağalı denizcilerle bir araya geldi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın seçimleri için Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan Tamer Kıran, 'Hepimizin Odası Hareketi' adı altında yoluna devam ediyor. Salih Zeki Çakır, Şadan Kaptanoğlu ve Recep Düzgit’in desteğini alan ‘Hepimizin Odası Hareketi’, İzmir ziyaretleri kapsamında 26 Ocak Cuma günü Aliağa Hampton By Hilton otelde geniş katılımlı bir toplantı ile Aliağalı denizcilerle bir araya geldi. 

Toplantıda Gökalp Erim’in İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıklaması büyük bir coşkuyla karşılandı.

Tamer Kıran konuşmasında Hepimizin Odası Hareketi’ni “Türk Denizciliğinin kendi birikimlerinden güç alarak potansiyel kaynaklarını harekete geçirmek, dünya denizciliğinden hakkı olan payı almasını sağlamak ve itibarını daha yukarıya çıkarmak üzere yola çıkmış, her geçen gün daha da gelişip güçlenen bir hareket.” olarak anlattı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, toplantının devamında “Hepimizin Odası Hareketi, dengelerin yeniden kurulduğu bir dünyada; bütün denizcilerin bilgi, beceri, tecrübe ve ilişkiler ağını Türk denizciliği için seferber etmeyi amaçlıyor” dedi.

Kıran, Hepimizin Odası Hareketi'nin mevcut oda yönetimine muhalefet amacıyla başlatılmış bir birlik olmadığını dile getirerek şöyle konuştu; "Dünya denizciliğinde büyük şirketlerin iş birliği yaptığı bir dönemde, Türk Denizcileri arasında anlamsız bir rekabet ortamı oluşturmak amacı da yoktur. Bizler iş adamlarıyız ve basiretli olmak zorundayız. Şöyle ya da böyle bu kriz yılları bitecek ve ekonomimizin daha hızlı büyüdüğü bir döneme gireceğiz. Denizcilik ve bağlı iş kollarının hiçbiri bu gelişmelerin gerisinde kalmamalıdır. Önümüzdeki dönemde Türk Denizciliği, Türkiye’nin büyümesine katkı sağlayan ana taşıyıcılardan biri olmak zorundadır. Fakat bizler oluşan sorunlara çözüm üretmekte zorlanıyoruz. Yat turizminden marina işletmeciliğine, brokerlik hizmetlerinden sigortacılığa kadar çok sayıda farklı iş kolunda, üretilen ve her bir seferinde yeni sorunlara neden olan çözümlerle boğuşuyoruz."

Aliağa’yı 9. Şubemiz olarak hayata geçireceğiz

Tamer Kıran, "Oda hizmetlerinin aksamaması için Odamızın teşkilatlanması yeniden ele alınarak gerekli bütün bölgelerde hizmet birimleri ihdas edilecek ve yönetimleri şubelerle birlikte yürütülecektir. Bu bağlamda Hepimizin Odası Hareketi olarak göreve gelir gelmez Aliağa’yı 9. şubemiz olarak hayata geçireceğiz!" ifadelerini kullandı.

aliaga’yi-9.-subemiz-olarak-hayata-gecirecegiz_1.jpgaliaga’yi-9.-subemiz-olarak-hayata-gecirecegiz_2.jpgaliaga’yi-9.-subemiz-olarak-hayata-gecirecegiz_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim