Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bu sene 25. defa düzenlenen Sziget Festivali farklı etkinliklere sahne oluyor. Tuna Nehri boyunca hem şehri görmeyi hem de konuk Dj ile müzik severlere keyifli anlar yaşatan 'Party Boat' organizasyonu turistlerin büyük ilgisiyle karşılaştı.
Dört saat süreyle hizmet veren 'Party Boat' eğlenmek isteyen turistler için farklı bir seçenek sunuyor. Tekneye her gün farklı bir ülkeden Dj konuk oluyor. Bugünkü partiye Fransız Dj Wild eşlik edecek. Dj Wild: "En iyi müzikleri çalarak insanları eğlendirmek ve onları dans ettirmek istiyorum. Güneş harika ve hava da çok güzel. Sanırım misafirleri eğlendirmek kolay olacak." dedi.
1000 kişi kapasiteli eğlence turu, parlamento binası önünde son buluyor. Konuklarsa daha sonra otobüslere binerek Sziget Festivali'nin yapıldığı alana gidebiliyor.
DENİZ HABER AJANSI

































