• BIST 10125.47
  • Altın 4254.575
  • Dolar 39.9854
  • Euro 46.9548
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 32 °C
  • Antalya 37 °C
  • Muğla 33 °C
  • Çanakkale 29 °C

Sualtı dünyasının protokolü imzalandı

Sualtı dünyasının protokolü imzalandı
Kemer Belediye ile Konya Selçuk Üniversitesi "Sualtı Arkeolojisi ve Uygulama Merkezi" Projesi'nin protokol imzalandı.

Kemer Belediye ile Konya Selçuk Üniversitesi "Sualtı Arkeolojisi ve Uygulama Merkezi" Projesi'nin protokol imzalandı.

Kemer Belediyesi ile Konya Selçuk Üniversitesi arasında "Sualtı Arkeolojisi ve Uygulama Merkezi" protokolü Kemer Belediyesinde imzalandı. Protokol imza töreni Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Sualtı Arkeolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Hakan Öniz'in katılımıyla gerçekleşti
 
Birleşmiş Milletler Bilim, Çevre ve Kültür Organizasyonu (UNESCO) ile üniversite işbirliğinde, denize kıyısı olan bir yerde Sualtı Arkeolojisi Merkezi kurulmasını planladıklarını belirten Öniz, hayallerinin Kemer'de gerçekleştiğini söyledi.
 
Merkezde, 27 üniversiteden ve çeşitli kurumlardan, yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler ile sualtı arkeologlarının eğitileceğini anlatan Öniz, "Kemer, sualtı merkezinin başkenti olacak. 2013'te Sualtı Arkeolojisi ve Uygulama Merkezini hizmete açacağız. Kemer için hayırlı olsun" dedi.
 
Başkan Gül ise "Kemer'de üniversitenin bir bölümünün açılması Kemer'de yaşam tarzını değiştirecektir. Kemer'de bir ön bahçemiz var birde arka bahçemiz. Önde trilyonluk oteller arkada ise normal halkımızın yaşadığı bir yer var. Biz orada yaşayan vatandaşlarımızla kurulacak olan merkezin öğrencileri kaynaştırmak, daha ileriye giden, modern bir Kemer yaratmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Selçuk üniversitesi ile güzel bir temel attık bunun gerisi de gelir" diye konuştu.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim