• BIST 12433.5
  • Altın 6942.65
  • Dolar 43.5991
  • Euro 51.57
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Sevda Kaya ve Sinem Ogiş, Türk P&I ekibine katıldı

Sevda Kaya ve Sinem Ogiş, Türk P&I ekibine katıldı
Türk P&I, kadrosuna kattığı yeni isimlerle ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Sevda Kaya ve Sinem Ogiş, Türk P&I ekibine katıldı.

P&I sigorta alanında Türkiye’de kurulan ilk ve tek şirket olan Türk P&I, ekibini yeni isimlerle güçlendiriyor.

Türk P&I’dan yapılan açıklamada, Sigorta Brokeri Sevda Kaya ve Av. Sinem Ogiş’in Eylül ayı itibariyle kurum ekibine katıldığı bildirildi.

SEVDA KAYA KİMDİR?

İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nden 2016 yılında mezun olan Sevda Kaya, 2016 – 2021 arasında Alliance Deniz Sigorta Brokerliği firmasında sigorta brokeri olarak görev aldı.

sevda-kaya.jpg

AVUKAT SİNEM OĞİŞ KİMDİR?

2013 yılında Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni üçüncülükle bitiren Av. Sinem Oğiş, 2014 yılında Southampton Üniversitesi’nde deniz hukuku alanında yüksek lisanısı tamamladı. 2015 ile 2018 arasında Augsburg Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan Oğiş, İngiliz sigorta hukuku üzerine doktora tezini yazdı.

sinem-ogis.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim