• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 15 °C

Setur ve viravira.co işbirliğiyle tekne tatili

Setur ve viravira.co işbirliğiyle tekne tatili
Setur, viravira.co iş birliği ile tatil severleri hayallerindeki tekne tatiliyle buluşturuyor.

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur, yeni iş birliği ile müşterilerine benzersiz bir tatil seçeneği sunuyor. Tatilini, denizle iç içe geçirerek unutulmaz kılmak isteyen tatil severler artık Setur farkı ve avantajlarıyla Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan da dahil olmak üzere 60 ülkede viravira.co’nun tekne ve yat kiralama hizmetinden yararlanabilecek.

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, sektörde bir ilke imza attı. Setur, tekne sahipleri ile tekne kiralamak isteyenleri bir araya getiren online platform viravira.co ile yaptığı anlaşmayla deniz tatili yapmak isteyenlere, yeni bir alternatif olarak tekne ve yat kiralama fırsatı sunarak tatil severleri hayallerindeki deniz tatiliyle buluşturuyor.

Benzersiz deniz tatili sağlayan iş birliği! 

Tatilini masmavi sularda, huzurla geçirmek isteyen tatil severlere yepyeni bir alternatif sunan iş birliği hakkında konuşan Setur, Turizm Genel Müdür Yardımcısı Koray Küçükyılmaz, “Setur olarak sahip olduğumuz deneyim ve sunduğumuz hizmetlerle misafirlerimize benzersiz deneyimler yaşatan süreçler tasarlıyoruz. Kendi alanında yenilikçi iş modeliyle fark yaratan viravira.co ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile de ürün yelpazemizi genişletmekten, müşterilerimize yepyeni bir tatil olanağı yaratmaktan mutluluk duyuyoruz. Son yıllarda önce çıkan trendler doğrultusunda deneyim ve keşfetme odaklı seyahatin ön plana çıkması ile alternatif bir tatil seçeneği arayan tatil severler, tekne seyahatlerini tercih ediyor. Setur olarak biz de misafirlerimizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak bu yepyeni hizmetimizle tatil severlere farklı bir tatil deneyimi yaşatacağız” dedi.

Setur misafirleri, viravira.co iş birliği doğrultusunda setur.com.tr üzerinden Türkiye, Hırvatistan ve 10 ada için kapıda vize uygulamasıyla 2024 yazında da Türkiye’den büyük talep alması beklenen Yunanistan’da; gulet, yelkenli, katamaran, motoryat seçeneklerini inceleyebiliyor. Mavi tur dahil olmak üzere tüm tatil seçeneklerini görüntüleyebiliyor. Kaptanlı, kaptansız, mürettebatlı ya da mürettebatsız günlük ya da haftalık olarak diledikleri deniz taşıtını kiralayabiliyor.

Yurt içi ve yurt dışına yönelik turlar, otel rezervasyonları yanı sıra IATA uçak bileti satışından yurt dışı tur başlıklarına çok geniş yelpazede sunduğu ürün ve hizmetlerle fark yaratan Setur, viravira.co üzerinden gerçekleştirilen kiralama işlemleriyle hizmet yelpazesini genişletiyor. Sunduğu tüm ürünlerle uçtan uca müşteri deneyimi yaşatan ve seyahati kolaylaştıran Setur, tekne kiralama hizmetiyle de misafirlerini %50’e varan indirimler ve 12 aya varan taksit ve iptal güvencesi gibi imkanlarıyla buluşturuyor. 

1-712.jpg

Setur ve viravira.co tarafından hayata geçirilen iş birliği hakkında konuşan viravira.co CEO’su Baran Yıldırım ise; “Sektör açısından son derece önemli bir gelişme. Yat turizmini ana akım bir turizm ürünü haline getirmek için yıllardır yoğun çaba sarf ediyoruz ve Setur iş birliği ile bu yolda bugüne kadar atılan en büyük adımı atmış bulunmaktayız. Artık Türkiye’nin önde gelen seyahat acentelerinden Setur, yat turizmi ürünlerini viravira.co üzerinden hizmet yelpazesine ekleyerek misafirleriyle buluşturuyor. B2C ürünleri ile tanınan viravira.co’nun 2023 yılında B2B ürünlerini sunmaya başlaması ise bizim açımızdan en büyük gelişme oldu. Girişimcilik ekosistemi açısından ise turizm sektöründe bir startup ile köklü bir şirketin bir araya gelmesinin ve iş birliği yapmasının örnek bir adım olduğu kanaatindeyim. Türkiye’nin en saygın kurumlarından Koç Grubu bünyesinde kurulan Setur ile bu yolculuğa çıkmış olmak bizi ayrıca mutlu ediyor ve gururlandırıyor.”

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim