• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 21 °C

Setur ile Fransa’nın su kanallarında 2 farklı rotada yüzer evlerle seyahat

Setur ile  Fransa’nın su  kanallarında 2 farklı rotada yüzer evlerle seyahat
Setur, bu kez de Fransa’nın su kanallarında 2 farklı rotada yüzer evlerle seyahat ile unutulmaz anılara davet ediyor.

Birbirinden farklı ve keyifli tur seçenekleriyle misafirlerine eşsiz gezi deneyimleri sunmaya devam eden Setur, bu kez de Fransa’nın su kanallarında 2 farklı rotada yüzer evlerle seyahat ile unutulmaz anılara davet ediyor.

Setur son dönemde Avrupa’da çok rağbet gören kanal turlarını, özel dokunuşlarla seyahatseverler için eşsiz bir deneyim fırsatına çeviriyor.  Fransa’nın  su kanallarında sessizce süzülen,  muhteşem bir otel ortamına  dönüştürülmüş mavnalar ile yapılan  yolculukta Fransa kırsalının doğal güzelliğini keşfetmek mümkün. Her gün başka bir kıyıda tarih, doğa ve kültür güzellikleriyle buluşma imkanı sunan gezilerde ayrıca gastronomi turları, bağlarda şarap tadımları ya da küçük doğa gezileri yapılabilir. 

Setur “Yüzer Ev’’ deneyiminin doyasıya yaşanabileceği iki farklı destinasyon sunuyor. Turlardan ilki ortaçağ kültürünün yaşanacağı  Provence diğeri ise  Alsace rotaları. Provence turunda güneşin şehri Marsilya ile Fransa’nın eşsiz doğasında unutulmaz bir tatil başlayacak. 

Kültür şehir şirin Arles’de Roma Harabeleri ziyareti ve Provence’daki özel zeytinyağı üreticisi yağhaneler ziyaret edilebilir. Provence’in en güzel şehirlerinden bataklıklar ortasında yer alan Aigues-Morte’da akıllardan çıkmayacak keyifli yürüyüşler yapılabilir. Besi çiftliğine yapılacak ziyarette çoban hayatı gözlenerek taptaze çiftlik ürünlerinin tadına bakılabilir. Günün yorgunluğu 300 yıllık geçmişe sahip bir SPA merkezi olan Palavas-Les-Flots’da atılarak ertesi gün içinde enerji tazelemek mümkün.

Alsace Bölgesi’nin kartpostal güzelliğindeki Strasbourg rotasında ise; Lutzelboutg’da Ren-Marn Kanalı’nı birbirine bağlayan Arzwiller ve Niderwiller su tünellerinden geçmek, deniz seviyesinden 980 metre yükseklikte bir kayalığın üzerinde yer alan Lutzelbourg Kalesi’ni ziyaret, Hohbarr Şatosu’ndan kuşbakışı olarak Alsace Bölgesi seyrini deneyimlemek; Wingersheim’da şerbetçiotu tarlaları arasında huzur dolu yürüyüşten sonra Strasbourg’un Zorn Vadisi’nde tarlalar arasındaki geniş bir kanaldan geçerek şehrin en eski bölümünde doğayla baş başa zaman geçirmek mümkün.

Setur ile yüzer evlerle seyahat yaz ve sonbahar aylarında olmak üzere iki farklı dönemde yapılıyor. Provence rotasını tercih edenler için bu eşsiz deneyim 22 Temmuz 2016 tarihinde başlıyor.  Anne Marie Barge mavnası ile gerçekleşecek gezi  6 gece 7 gün. Marsilya turu fiyatı iki kişilik kabinde kişi başı 2.399 Euro. Strasbourg rotasını tercih eden seyahetseverler ise sonbahar romantizmine hazırlanmalı. 14 Ekim 2016 tarihinde Madeiline Barge mavnası ile gerçekleşecek bu tur da 6 gece 7 gün sürüyor. Turun iki kişilik kabinde kişi başı fiyatı 2.499 Euro.

setur-002.jpg

setur1-002.jpg

setur2-003.jpg

setur3-003.jpg

setur4-001.jpg

setur5.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
DENİZCİ
18 Şubat 2016 Perşembe 13:06
13:06
ÜLKEMİZDE DE YAPILABİLME İMKANININ DEĞERLENDİRİLMESİ LAZIM
212.174.131.15
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim