Sendika Lideri Serbest

Korsika'da İşçi Sendikaları'nın Genel Sekreteri Alain Mosconi dün serbest bırakıldı ve Korsika'ya döndü.
Korsika'da İşçi Sendikaları'nın Genel Sekreteri Alain Mosconi dün serbest bırakıldı ve Korsika'ya döndü. Fransız hükümetinin, zarar ettiği gerekçesiyle Korsika Ulusal Akdeniz Şirketi'ni (SNCF) özelleştirme girişimine karşı çıkan denizyolları işçileri salı günü greve gitme kararı almıştı. SNCF çalışanları, çarşamba günü, özelleştirme girişimine karşı çıkmak için Marsilya Limanı'nda demirleyen bir feribota el koyarak denize açılmışlardı. Bu eylem, Fransız güvenlik güçlerinin, havadan helikopterlerle feribota inip göstericilere müdahale etmesi ve Mosconi ile Felix Da Gregorio adlı sendikacıyı gözaltına almasıyla sona ermişti. (AA)
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Kimyasal gübre yüklü mavna Tuna'da battıBulgaristan'da kimyasal gübre yüklü bir mavna, Tuna Nehri’nde battı. Mavnanın batması nedeniyle çevrede ciddi kimyasal kirlilik riski oluştuğu bildirildi.
Karadeniz’de vurulan tanker Yalova’da onarılacakUkrayna’nın insansız deniz araçlarıyla vurduğu Rus tankeri Dashan, 500 metrelik dev konvoy eşliğinde Yalova’ya getirildi. Boğaz geçişi sırasında trafik durdurulurken, ağır hasarlı gemi onarım için bölgeye demirledi.
Kuzey Star Suriye’de tersane kuruyorSuriye Limanlar ve Gümrük Genel Müdürlüğü ile Kuzey Star Tersanesi, Tartus Limanı'nda bir tersane inşaatı için sözleşme imzalandı.
ABD Karayipler'de bir gemiye daha el koyduABD, Güney Mızrağı Operasyonu kapsamında, şafak vakti düzenlenen bir operasyonla Veronica adlı tankeri ele geçirdi. Veronica tankeri ABD'nin 10 Aralık'tan bu yana ele geçirdiği altıncı gemi oldu.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























