• BIST 14321.19
  • Altın 6224.74
  • Dolar 46.9427
  • Euro 53.6176
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 22 °C

Samsun'da denizcilik sektörünün geleceği değerlendirildi

Samsun'da denizcilik sektörünün geleceği değerlendirildi
İMEAK Deniz Ticaret Odası Samsun İl Temsilcisi İskender Yağız, Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti. Görüşmede, kentin denizcilik sektörü ile Samsun'un sahip olduğu potansiyel ve gelişim fırsatları ele alındı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Samsun İl Temsilcisi İskender Yağız'ı makamında kabul etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Samsun'un denizcilik alanındaki potansiyeli ve sektöre yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, görüşmede kentin denizcilik sektöründeki mevcut durumu, gelişim fırsatları ve bölgenin sahip olduğu dinamikler ele alındı. Samsun'un lojistik ve deniz taşımacılığı alanındaki konumu üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, sektörün gelişimine katkı sağlayacak konular değerlendirildi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim