• BIST 12443.92
  • Altın 6541.77
  • Dolar 49.1477
  • Euro 55.1571
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

Şampiyon sörfçü Mick Fanning, köpekbalığı saldırısına uğradı

Şampiyon sörfçü Mick Fanning, köpekbalığı saldırısına uğradı
Avustralyalı şampiyon sörfçü Mick Fanning, Dünya Sörf Ligi J-Bay Open finalinde köpekbalığı saldırısına uğradı. Fanning, olaydan yara almadan kurtuldu.

Güney Afrika'daki Jeffreys Körfezi'nde düzenlenen Dünya Sörf Ligi J-Bay Open şampiyonasının finalinde, şampiyon sörfçü Mick Fanning, köpekbalığı saldırısına uğradı.

Final yarışına hazırlandığı sırada arkasında beliren köpekbalığını fark eden Fanning, hemen kaçamak için hamle yaptı. Köpekbalığının kuyruğunun çarpması ile tahtasından düşen Mick Fanning, yumruk ve tekme ile kendisini savunmaya çalıştı.

Görevliler tecrübeli sörfçüyü kurtarmak için jetski ve botlarla harekete geçerek, Mick Fanning'i sudan çıkardı. Fanning olaydan yara almadan kurtuldu. Olay sonrası final mücadelesi ertelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim