• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 15 °C

Salih Zeki Çakır: DTO'da değişim şart

Salih Zeki Çakır: DTO'da değişim şart
İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Salih Zeki Çakır, "Sorunları birikmiş bir sektörün önünü görebilmesi ve büyüyebilmesi mümkün değil" dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Salih Zeki Çakır, "Sorunları birikmiş bir sektörün önünü görebilmesi ve büyüyebilmesi mümkün değil" dedi.

9 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak Deniz Ticaret Odası seçimleri öncesinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Çakır, Marmaris'te denizcilerle bir araya geldi.

Yat Limanı'nda demirli "Orca" isimli gezinti gemisinde düzenlenen toplantıda konuşan Çakır, zamanı geldiğinde değişimin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Genel kurulda başarılı olarak hizmet odaklı bir yönetimle göreve gelmek istediklerini belirten Çakır, sektörün sorunlarını çözmek istediklerini anlattı.

Sorunları çok iyi bildiklerini dile getiren Çakır, "Meslek gruplarının sorunlarını çözmek için çalışma grupları oluşturacağız. Üniversitelerdeki uzman kişilerden destekler alacağız. Çözüme kavuşmayacak hiçbir sorun yok, sadece gayret göstermek gerekiyor. Sorunları birikmiş bir sektörün önünü görebilmesi ve büyüyebilmesi mümkün değil" dedi.

Devletin odalarına aktardığı kaynakların doğru bir şekilde kullanılması ve dağıtılması gerektiğine işaret eden Çakır, mevcut yönetimin bu konuda ihmal ve adaletsizlik içerisinde olduğunu iddia etti.

Meslek gruplarının temsili konusunda da adaletli olunması gerektiğini dile getiren Çakır, oy kullanacak üyelere seslenerek, "Artık seçme şansınız var. Bunu iyi değerlendireceğinize yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Aynı toplantıya katılan Marmarisli denizcilerden Nail Balcı ise Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Seçimlerin 4 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini kaydeden Balcı, seçilmesi durumunda etkin, esnek, saydam, hesap verebilen ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini bildirdi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
h.sami celebi
19 Nisan 2013 Cuma 15:02
tecrube
Bu camia icinde yogrulmus ve camiyaya bircok firma ve yonetici kazandırmıs Sn.SaliZeki Cakır kaptanın konusuna fazlası nile hakim oldugu asikardır.Taze bir kan ve enerji DTO'yu bulundgu noktadan daha ileri goturecek ve kısır catısmalardan cıkılmasınada vesile olacaktır.Allah yollarını acık etsin.Saygılarımla,
78.171.71.129
Gemici
18 Nisan 2013 Perşembe 00:12
Değişim zamanı
Bahar ayları değişim zamanıdır. DTO'da da artık değişimin zamanı gelip geçmiştir. DTO aile şirketi gibi olmaktan artık kendini kurtarmalıdır. Yeter artık, kabak tadı verdi.
88.253.23.8
DTO İZMİR ÜYELERİ
17 Nisan 2013 Çarşamba 20:36
ŞUBELER TAHSİLDAR OLMAMALI
Sn. Zeki Salih Çakır olumlu görüşleri nedeniyle Şubeler tarafından desteklenmeli.
Şubenin gelirleri Şubenin görüşleriyle kullanılmalı.
İzmir'in gelirleri şimdiye kadar İstanbul'dan icazet alan yönetimlerce hep İSTANBUL için kullanıldı.
Zeki Salih Çakır yönetimi değişimi gerçekleştirecek.
SN.Geza bakalım icazet alacakmı.??
78.179.131.50
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim