• BIST 14493.09
  • Altın 6448.5
  • Dolar 46.3049
  • Euro 53.874
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 22 °C

Safter Marin tersanesine onay çıktı

Safter Marin tersanesine onay çıktı
Gebze'de 15 metreye kadar farklı büyüklüklerde polyester yat ve tekne üretim tesisi kurmak için nisan ayında ÇED başvurusunda bulunulan Safter Marin Tekne firmasına onay çıktı.

Gebze Balçık Mahallesinde faaliyet gösteren olan Safter Marin  Tekne İmalat Sanayi ve Ticaret Şirketi, yet üretmek için kolları sıvadı. 4 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek olan firma, söz konusu projesi içi geçtiğimiz nisan ayında ÇED başvurusunda bulunmuştu.

Safter Marin, söz konusu proje kapsamında farklı büyüklüklerde polyester yat ve tekne üretimi ile çeşitli boyutlarda modüler kabin, çocuk oyun kabini gerçekleştirecek. Yat ve tekne üretimine ek olarak kabin, kano, deniz bisikleti, çocuk oyun kabinleri üreten firma, söz konusu projesi in 5 milyon 178 bin lira yatırımda bulunacak.

Söz konusu tesisin işletme aşamasında toplam 36 kişi ile yılda 12 ay (300 gün), ayda 25 gün, günde 1 vardiya ve vardiya da 8 saat çalışılacak. Söz konusu projede herhangi bir inşaat süreci ise yaşanmayacak. Firmanın Nisan ayında başvurusu yapılan projesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim