• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

Şadan Kalkavan için Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi

Şadan Kalkavan için Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi
Önceki gün hayatını kaybeden denizcilik sektörünün duayen ismi ve Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan için, kulübün Dereağzı Tesisleri'nde anma töreni düzenlendi.

Denizcilik sektörü, iş dünyası, Fenerbahçe ve futbol camiası, 'Şadan Abi'sini son yolculuğuna uğurluyor.  Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden denizcilik camiasının duayen ismi ve Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan için Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi.

Törende Kalkavan ailesinin yanı sıra yöneticiler, eski yöneticiler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri, eski ve yeni sporcular, grup şirketlerin yetkilileri, kulüp çalışanları, denizcilik sektöründen temsilciler ile iş ve siyaset dünyasından isimler yer aldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise rahatsızlığından dolayı törene katılamadığı kaydedildi.

AZİZ YILDIRIM SAĞLIK PROBLEMİ NEDENİYLE TÖRENE KATILAMADI

Sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Şahin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın törene katılmayı çok istediğini ancak önemli bir sağlık problemi nedeniyle doktor kontrolünde tutulduğunu bildirdi. Şahin, Yıldırım'ın cenaze namazına katılacağını kaydetti.

Vefa Küçük, törende yaptığı konuşmada değerli bir Fenerbahçeliyi kaybettiklerini belirterek, "Şadan Bey ile 1980 yılında tanıştım. Ali Şen döneminde birlikte görev yaptık. Sıkıntılı bir dönemde çalıştık. O dar bütçede zor şartlarda Şadan Bey'in büyük başarısıyla 1996'da şampiyon olduk. Fenerbahçe'de ve Türk sporunda seveni çoktu. Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

ALİ ŞEN: HERKES ŞADAN'IN RACON KESMESİNE BAYILIRDI

Kulübün eski başkanı Şen ise 59 yıl dost olduğu Kalkavan ile camiada önemli başarılara imza attıklarını kaydederek şunları söyledi: "Çok kötü ve zor bir sene geçiriyoruz. Cenazelerde buluştuk hep. Şadan'la çok sıkıntılı ve mutlu günlerimiz oldu. Şadan'ın takımın şampiyonluğunda Selim'le (Soydan) inanılmaz payı vardır. Şadan gibi büyük delikanlıya ne kadar güzel kelime varsa söylenir. Herkes Şadan'ın racon kesmesine bayılır. Kimsenin itiraz edemeyeceği kararlar vererek ara buluculuk yapardı. Aziz başkan da Şadan'la çalıştı ve o dönem de şampiyon olduk. Şadan kardeşim benim, rahat uyu. Fenerbahçe'nin bu yılki şampiyonluğu onun daha rahat uyumasına sebep olur. İnanılmaz büyük Fenerbahçeli'ydi."
     
Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Ogün Altınparmak ise konuşmasında çok üzgün olduğunu belirterek, Kalkavan'a rahmet diledi.

Konuşmaların ardından Şadan Kalkavan’ın naaşı omuzlarda cenaze aracına taşındı. Merhumun cenazesi Ataşehir Mimar Sinan Camii'nden cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

kalkavan1-001.jpg

kalkavan2-001.jpg

kalkavan3-001.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim