• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’nin konuğu YA-SA Denizcilik oldu

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’nin konuğu YA-SA Denizcilik oldu
RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX. Kariyer Günleri’nin konuğu YA-SA Denizcilik oldu. YA-SA Denizcilik Kuru Yük Departmanı İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Erdem, şirket bünyesinde bulunan 3 adet kuru yük gemisinin bu yıl satılacağını belirterek amaçlarının eski gemileri satıp filo yaş ortalamalarının azaltmak olduğunu söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen IX. Kariyer Günleri tüm hızıyla devam ediyor.

Oturum YA-SA Denizcilik adına Kuru Yük Departmanı İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Erdem ve Tanker İşletmeciliği İnsan Kaynakları Müdürü Faruk Celayir’in katılımları ile başladı. Oturum YA-SA Denizcilik şirket tanıtım videosu ve slayt gösterisi ile devam etti.

YA-SA Denizcilik Kuru Yük Departmanı İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Erdem, şirketinde toplamda 24 adet kuru yük gemilerinin olduğunu, bunlardan 3 tanesinin bu yıl satılacağını ve geriye 21 adet kuru yük gemisinin kalacağını belirterek amaçlarının eski gemileri satıp filo yaş ortalamalarının azaltmak olduğunu söyledi.

Tanker departmanından Faruk Celayir ise, 2 adet suezmax tanker ve 2 adet MR tanker olmak üzere 4 adet gemi sipariş ettiklerini ve bunların gelecek yılda teslim alacaklarını söyledi.

Oturumun devamında şirket hakkında bilgiler veren şirket yetkilileri, gemilerinin alt mürettebatında Filipinli personelle çalıştıklarını, bunun sebebinin ise Filipinli personelin emniyet kültürüne çok iyi  sahip olduklarını vurguladılar.

Şirket yetkilileri, zabitan sınıfında ise Türk zabit ile çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyerek Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’ne her yıl katıldıklarını ve şirketinde çalışan Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nden mezun olmuş zabitlerden ve stajyerlerden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Ayrıca stajyerlere öğüt veren şirket temsilcileri, stajyerlerin kendilerini çok iyi yetiştirmelerini, özellikle yabancı dillerinin çok iyi olmaları gerektiğini vurguladılar.

Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

kariyer_gunleri_1-006.jpgkariyer_gunleri_2-006.jpgkariyer_gunleri_3-005.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ARDA GÜLER
28 Kasım 2019 Perşembe 14:26
14:26
Gemilerinde filipinli mürettbat çalıştıran firmanın burda ne işi var?
212.252.82.98
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim