• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 18 °C

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX. Kariyer Günleri başladı

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX. Kariyer Günleri başladı
RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen IX. Kariyer Günleri başladı. Kariyer Günleri’nin konuğu Kamer Marine Shipping Ltd. Personel Müdürü Fatih Ağman oldu. Ağman, 16 adet gemiye sahip olan şirketin hedefinin bu sene sonuna kadar 17 gemi, önümüzdeki yılda ise 25 gemiye ulaşmak olarak açıkladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX. Kariyer Günleri Kamer Marine Shipping Ltd. Personel Müdürü Fatih Ağman ve Personel Müdür Yardımcısı Tuğrul Gündoğdu’yu ilk kez ağırladı.

Kamer Marine Shipping Ltd.’nin tanıtımı ile başlayan Ağman, meslek hakkında genel bilgilendirme yaparak sektörün hammaddesinin insan olduğunu vurguladı.

Ağman, şirket hakkında bilgilendirme yaparak filosunda bulunan gemiler hakkında bilgi verdi.

16 adet gemiye sahip olduklarını ifade eden Ağman, şirketin hedefi olarak bu sene sonuna kadar 17 gemi, önümüzdeki sene ise 25 gemiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Ağman, gemi adamlarında gördüğü eksikliklere de değinerek özellikle İngilizce, gemi ortamındaki disiplin, adapte olma ve hiyerarşik düzen gibi konularda eksiklik olduğunu dile getirerek genç zabit adaylarına tavsiyelerde bulundu.

İyi bir denizcinin iyi eğitim almış, zorluklara karşı mücadele edebilen, disiplinli, hiyerarşik düzene uyum sağlayabilecek ve kendi haklarını iyi bilen niteliklerde olması gerektiğini belirtti.

Şirket yetkilileri, okulun sektörde az zamanda çok mesafe katetmesinin sebebini verilen iyi eğitiminden ve mezun olan zabitlerin ise iyi yerlerde olmasına bağladı.

Ayrıca Kamer Marine yetkilileri, okula ilk kez gelmelerine rağmen gördükleri misafirperverlik, içtenlik ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Oturum sonunda yetkililer, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladılar.

Program sonrası Kamer Marine Shipping Ltd. yetkililerine günün anısına teşekkür plaketi takdim edilerek toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

kariyer_gunleri_2-002.jpgkariyer_gunleri_3-001.jpgkariyer_gunleri_1-002.jpgkariyer_gunleri_4.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
hüsamettin canbilen
19 Kasım 2019 Salı 14:19
14:19
Sayın Fatih Ağman kanayan bir yaraya parmak basmış. Yabansı dil ve hiyerarşi/disiplin. İngilizce iyi öğretmen ve yeterince ders saati koyarak çözülür,biraz da şahsi gayret lazım tabii. Ancak disiplin ve hiyerarşi ders ve hoca ile olmaz. Yatılı ve üniformalı eğitim şart. YDO mezunlarının hiyerarşi ve disiplin konusundaki anlayışı yatılı okul olmaktan ve ağabey/kardeş ilişkisinden gelirdi. Üst sınıf disipline eder,hiyerarşi okulda doğal olarak öğrenilir ve öğretilir. özel fizik kondisyon ve ruh sağlığı test'inden geçirilmeli denizci gençler. ÖSS imtihanında yüksek puan almak kriter olmamalı. Başka değerler de aranmalı. Eğitim mutlaka burslu ve yatılı olmalı ki stajyer ve staj sorunu olmasın.
178.233.225.162
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim