İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve yarın gerçekleştirilecek (11 Ekim 2026’daki) seçimlerde Yönetim Kurulu Başkan adaylarından Recep Düzgit, seçmenlere Mavi Liste’ye oy verme çağrısı yaptı. Düzgit, odanın önümüzdeki dönemde de üyesinin yanında, sektörün sözünü güçlü biçimde duyuran bir kurum olarak yoluna devam etmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Sizi seçim günü aramızda görmek ister, oyunuzu MAVİ LİSTE’ye vermenizi istirham ederiz” dedi.
Düzgit’in kampanya sloganı ise “Viya Böyle” olarak öne çıkıyor. Düzgit mesajını, “Pazar günü sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Vardiya değişir, rota korunur: Viya Böyle!” sözleriyle tamamladı.
Seçim gününe ilişkin önemli hatırlatmalar
Şirketler adına oy kullanacak temsilcilerin, Ticaret Sicili Müdürlüğü’nden alınmış Seçim Yetki Belgesi’nin aslını ve T.C. kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekiyor. Şahıs işletmesi sahibi üyeler için kimlik kartı yeterli.
Seçim Yetki Belgesi’ni seçim ofisine teslim eden üyelerin belgeleri, seçim günü Haliç Kongre Merkezi’nde hazır bulundurulacak. Bu üyeler belgelerini, sandık alanına geçmeden önce girişteki danışma bankosundan teslim alabilecek. Belgeler yalnızca üzerinde adı yazılı yetkiliye verilecek.
İMEAK DTO tarafından İstanbul’un belirli noktalarından Haliç Kongre Merkezi’ne ücretsiz tekne ve minibüs seferleri düzenlenecek. Güzergâh ve saatler, İMEAK DTO Toplu Ulaşım Bilgilendirmesi sayfasından öğrenilebilecek.
DENİZ HABER AJANSI































