• BIST 13897.71
  • Altın 6257.13
  • Dolar 46.2625
  • Euro 53.5864
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 32 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 30 °C

Radar kitleme krizinde Japonya’dan yeni atak geldi

Radar kitleme krizinde Japonya’dan yeni atak geldi
Japonya, Güney Kore'ye ait bir savaş gemisinin Japon Denizi üzerinde hareket halinde bulunan Öz Savunma Kuvvetleri’ne bağlı bir devriye uçağına radar kilitlenmesi olayıyla ilgili yeni bir ses kaydı paylaştı.

Japonya Savunma Bakanlığı, bir Güney Kore savaş gemisinin Japon devriye uçağına radar kitlemesi olayıyla ilgili yeni bir ses kaydı yayınladı.

Japonya Savunma Bakanlığı, 20 Aralık'ta Güney Kore’ye ait bir savaş gemisinin Japon Denizi üzerinde hareket halinde bulunan Japonya Öz Savunma Kuvvetleri’ne bağlı bir devriye uçağına atış radarını kitlemesi olayıyla ilgili yeni bir ses kaydı yayınladı.

Kamuoyuyla paylaşılan ve 18 saniye süren kaydın uçağın hedef alındığı iddiasını güçlendirdiğini düşünen bakanlık, kayıtta duyulan sesin, tehdit oluşturan radar tespit edilmesi halinde harekete geçen bir alarm sistemi olduğunu savunuyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim