• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 18 °C

Prontotour, seyahat tutkunlarına benzersiz deneyimler sunuyor

Prontotour, seyahat tutkunlarına benzersiz deneyimler sunuyor
“Dünyayı Bir Bilene Sor” mottosuyla seyahat seçenekleri sunan Prontotour’dan, tek turla birden fazla ülkeyi keşfetme imkanı veriyor.

Her yıl yeni rotalar belirleyerek tatilde moda yaratan, hizmetleriyle ayrıcalıklar sunan Prontotour, son yılların yükselen trendi gemi turlarıyla seyahat tutkunlarına benzersiz deneyimler vaat ediyor. Erken rezervasyon kampanyalarıyla 87’den fazla ülkede tatil seçeneği sunan marka, tek turla birden fazla şehri uygun fiyata gezmek isteyen gezginlere dünyanın kapılarını açıyor.

Gemi turlarının en büyük avantajları arasında otel konforunda konaklama, her zevke uygun yeme-içme imkanı, hem kara hem deniz seyahati ve güvenlik geliyor. Gemi değişikliği yapılmadığı için nereye gidilirse gidilsin bavul aç-kapa derdi olmuyor. Havuz başı etkinlikleri, sanat atölyeleri, sinema, fitness, şans oyunları gibi aktivitelerin yanı sıra akşam saatlerinde konserler, Broadway tarzı dans gösterileri ve bilumum gece eğlenceleri tatilinizi renklendiriyor. Ayrıca çocuklu aileler için de kolaylıklar sağlanan gemilerde, birden fazla dil bilen bakıcılar çocukların dil bilgisinin gelişmesine de katkı sağlıyor.

Prontotour’un Gemi Turlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aksungur, bu turların avantajlarından bahsederken şunların altını çiziyor: “Gemi turları, tek turla birden fazla ülke görmek isteyenler, çocuklu aileler ve balayı çiftlerinin favori tatil seçenekleri arasında başı çekiyor. Yaz tatili için tatil planlarının yapılmaya başlandığı bu dönemde, aynı yerde bir hafta kalmak yerine, uygun fiyatla, tek turla birden fazla ülke görmek isteyenler gemi turlarını tercih ediyor. Sayısız avantajları olan bu turlarla otel konforunda konaklama, sınırsız eğlence ve aktivitenin yanı sıra kara turuyla gezilmesi zor olan bölgeleri keşfetme fırsatı da bulunuyor.”

Aksungur, Prontotour’un gemi rotalarını da şöyle sıralıyor: “Vizesiz Yunan Adaları, Akdeniz, Ege, Arap Yarım Adası, Kanarya Adaları, Portekiz, Fas, Baltıklar, İskandinavya Fiyordları, Kuzey Işıkları, Amerika, Meksika, Batı Avrupa, Güneydoğu Asya, Uzakdoğu, Hindistan, Maldivler, Srilanka, İzlanda, İskoçya Kraliyet Şehirleri, Transatlantik, Bermuda, USA, Japonya ve Güney Kore gibi her zevke ve bütçeye uygun gemi rotalarıyla gezginleri bambaşka diyarlara yelken açtırıyoruz.”

prontotour,-seyahat-tutkunlarina-benzersiz-deneyimler-sunuyor_1.jpgprontotour,-seyahat-tutkunlarina-benzersiz-deneyimler-sunuyor_2.jpgprontotour,-seyahat-tutkunlarina-benzersiz-deneyimler-sunuyor_3.jpgprontotour,-seyahat-tutkunlarina-benzersiz-deneyimler-sunuyor_4.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim