• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 9 °C

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü sezona kupayla giriş yaptı

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü sezona kupayla giriş yaptı
Marmaris’te düzenlenen üniversiteler arası MIYC CAMPUS CUP’16 yarışlarında IRC-3 sınıfında 3.lük kupasını Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü kazandı.

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü, 01-03 Nisan tarihleri arasında Marmaris’te düzenlenen üniversiteler arası MIYC CAMPUS CUP’16 yarışlarında IRC-3 sınıfında 3.lük kupasını alarak sezona başarılı bir giriş yaptı.

Sezona kupayla başlanmanın kulüp için büyük bir motivasyon oluşturduğunu dile getiren kulüp yönetimi, bu başlangıçlarının ileriki yarışlarda artarak devam etmesi için yarış ekibinin ve tüm kulüp üyelerinin çalışmalara devam ettiklerini söylediler. Bu yıl, 2 tekneyle üniversitelerini temsil ettiklerini ve bu yarıştaki yarış sponsorları olan Türkiye Gemi İnşa Sanaciliri Birliği'ne (GİSBİR) verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca Kulüp yönetimi ; " PRU Yelken Kulübü bugüne kadar elde ettiğimiz tüm başarılar hep birlikte, tek vücut halinde hareket etmemize borçluyuz. Söz konusu üniversitemizi temsil etmek olduğunda gerek yarış ekibimiz gerekse tüm kulüp üyelerimiz bir bütün halinde, ekip ruhuyla başarı elde etmek için büyük bir çaba sarf etmektedir" diye belirtiler.

 2014 yılı başında denizci kökenli üniversite öğrencileri tarafından kurulan bir üniversite öğrenci kulübü olan, Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü olarak ulusal ve uluslararası yelken organizasyonlarında başarılı bir şekilde yer alan ve yelken camiasında da ülkemizin ilk denizcilik ihtisas üniversitesi olan Pîrî Reis Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil etmeyi misyon olarak belirlemiş ve bu amaç doğrultusunda da katılımlarını gerçekleştirmeye devam eden bir üniversite öğrenci kulübüdür. Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü geçen sene ilk kez katıldıkları "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015" Yelken yarışında, IRC- 4 sınıfında 3. olmuştu. Kulüp Yönetim Kurulu, "kulüp üyesi üniversite öğrencilerine dalında uzman kişiler tarafından anlaşmalı oldukları yelken firmasından/akademisinden, sertifika ile belgelendirildikleri uygulamalı yelken eğitimleri aldırdıklarını ve kulüp içi çeşitli yelken atölye çalışmaları yapıldığını" belirtiler. "Denizci temalı üniversitelerinde "amiral öğrenci kulübü" olmayı ve bu yönde çalışmalarına devam ettiklerini" söylediler. Bununla birlikte kulüp yönetimi, "Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Pîrî Reis Üniversitesi Yönetimi’ne, Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu’na, Kulüp Danışman’ımıza kulübe olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dediler.

PRU YELKEN KULÜBÜ YÖNETİMİ

Yönetim Kurulu; Kulüp Başkanı: Anıl BATI -Denizcilik Fakültesi, GMİM Bölümü
Kulüp Başkan Yard. Bilgehan Fatih BİLGE- MYO, Güverte
Sayman: Anıl ÜNAL- MYO,Güverte
Yazman: Kaan GÜNAL- Mühendislik Fakültesi,Gemi İnşa Mühendisliği
Genel Sekreter: Çağlar Cengiz,MYO-Güverte
Takım Kaptanı: Orhun ERTÜRK - Denizcilik Fakültesi,
DUİM Kulüp Danışmanları: Ramiz SALMAN - İİB. Fakültesi Araştırma Görevlisi

pru_yelken.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim