• BIST 9645.02
  • Altın 2417.719
  • Dolar 32.5718
  • Euro 34.8009
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 16 °C

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü, "Bosphorus Cup 2015"te 3. oldu

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü, "Bosphorus Cup 2015"te 3. oldu
Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü, "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015"te 3. oldu. PRU Yelken Kulübü Başkanı Anıl Batı, yeni kurulan bir üniversite öğrenci kulübü olmalarına rağmen birçok başarıya imza attıklarını söyledi.

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü yarış ekibi, bu yıl ilk kez katıldığı "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015" Yelken yarışında, IRC 4 sınıfında 3. oldu.

2014 yılı başında denizci kökenli öğrencilerin kurduğu Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü, ulusal ve uluslararası yelken organizasyonlarında başarılı bir şekilde yer alan ve yelken camiasında da ülkemizin ilk denizcilik ihtisas üniversitesi olan Pîrî Reis Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil etmeyi misyon olarak belirleyerek bu amaç doğrultusunda da katılımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

PRU Yelken Kulübü Başkanı Denizcilik Fakültesi 4.sınıf öğrencisi Anıl Batı, “Pîrî Reis Üniversitesi'nin çatısı altında ulusal ve uluslararası platformlarda yer almak, Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü üyeleri/öğrencileri için çok büyük ayrıcalıktır. Bu durumdan tüm üyeler/öğrenciler olarak büyük bir kıvanç duymaktayız” dedi.

Batı, “Yeni kurulan bir üniversite öğrenci kulübü olarak birçok faaliyetlerde ve yarışlarda kulüp üyelerinin katılımıyla çok kısa zamanda başarılı sonuçlar elde eldik. Bunu hep birlikte, tek vücut halinde hareket etmemize borçluyuz.

Bunun en son örneğini Bosphorus Cup'15 teki gelen başarıdır. Dümencimiz Aydıncan Albayrak, Buğrahan Toğaçar, Rıza Mert Kalfa, Kaan Günal, Anıl Çetin, Turgut Akboyun ve Bahadır Şentürk yarış ekibinde yer alan arkadaşlarımın sergilediği olağanüstü performans ve özveri ile bir başarı daha elde ettik ve biz bunu ekip ruhuna borçluyuz.

Hedefimiz her zaman başarı elde etmektir, bunları da sırasıyla gerçekleştirdik ve devamlılığı içinde çalışacağız. Bizler mezun olmadan şu an için öncelikli olan ve kalan tek hedefimiz üniversitemize ve kulübümüze bir tekne aldırmaktır.

Bugüne kadar  desteklerini esirgemeyen tüm Pîrî Reis Üniversitesi Yönetimi’ne, Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu’na, Kulüp Danışmanı’mıza ve sponsorları HEMPELfirması ile yelken eğitimi sponsorları İSTANBUL SAILING ACADEMY (İstanbul Yelken Akademisi)'ne  verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

piri_reis-001.jpg

piri_reis1-001.jpg

piri_reis2-001.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim