• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 17 °C

Patronlar bugün Balıkçılık Turnavası'nda buluşacak

Patronlar bugün Balıkçılık Turnavası'nda buluşacak
8-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Alaçatı Uluslararası Balık Turnuvası’nda işdünyası temsilcileri 84 tekneyle denize açılıp kıyasıya yarışacak.

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nın 9'uncusu Vodafone Red ana sponsorluğunda 8-11 Ekim tarihlerinde Alaçatı'da gerçekleşecek.

Abonelerinin mobil iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Vodafone Red'in 5'inci kez ana sponsorluğunu üstlendiği, bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 8-11 Ekim tarihlerinde Alaçatı'da gerçekleştirilecek. Sportif balıkçılığın uluslararası çapta en prestijli etkinliklerinden biri kabul edilen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'na aralarında Cem Boyner, Adil Konukoğlu, Bülent Akgerman, Gökhan Çarmıklı, Ömer Faruk Torun, Can Ekşioğlu, Can Kestelli, Ali Vural Ak ve Gamze Cizreli'nin de bulunduğu iş dünyasının önde gelen isimleri ile dünya çapında profesyonel balıkçılardan oluşan 80'den fazla tekne rekor için denize açılacak.

10 Ekim Cumartesi sabahı Port Alaçatı Marina'dan başlayacak turnuvada balıkçılar, Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu tarafından belirlenen özel kurallar çerçevesinde en büyük ve en fazla balığı avlamak için yarışacaklar. Turnuva sonunda 6 farklı kategoride toplam 50 bin TL değerinde ödül dağıtılacak.

Türkiye'nin ilk dijital deniz balıkçılığı organizasyonu

Vodafone'un teknolojik çözümleri ile Türkiye'nin ilk dijital derin deniz balıkçılığı organizasyonu haline gelen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda bu yıl da tekneler anlık olarak dijital ortamda izlenebilecek. Turnuvaya katılacak teknelere Vodafone makineler arası iletişim (M2M) cihazları takılarak hem turnuva alanının içerisinde olup olmadıklarının kontrolü yapılacak, hem de hız, yön ve koordinatlar gibi veriler takip edilecek. Teknelere entegre edilecek olan Vodafone Cepte Wi-Fi kablosuz modemleri sayesinde yarışmacılar uluslararası sularda bile Vodafone Süpernet ile her an internete bağlanabilecekler. Yarışa özel olarak hazırlanan www.RedAlacatiFishing.com sitesinden organizasyonun tüm detaylarına ulaşılabilecek ve yarışan tekneler harita üzerinden anlık olarak takip edilebilecek. Ayrıca www.RedAlacatiFishing.com websitesi üzerinde yer alacak yarışma sayesinde tüm Türkiye turnuvanın sloganını belirleyecek ve jüri oyları sonucunda çeşitli hediyeler kazanma fırsatı elde edecek.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim