• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 12 °C

Palmali'yi savunurken FETÖ'cü olduğunu itiraf eden Rahim Sadıkbeyli, Canpolat'ın mesajları karşısında dumura uğradı!

Palmali'yi savunurken FETÖ'cü olduğunu itiraf eden Rahim Sadıkbeyli, Canpolat'ın mesajları karşısında dumura uğradı!
İsveç'te Facebook üzerinden yayın yapan SAMMTV Editörü Rahim Sadıkbeyli, Recep Canpolat'ın SMS üzerinden gönderdiği mesajlar karşısında dumura uğrayarak, FETÖ'cülerin televizyonunda baş redaktör olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı.

İsveç'ten, Facebook üzerinden Azerbaycan'a yönelik yayın yapan SAMMTV isimli sosyal medya televizyonu, "Palmali Denizcilik gemilerinde çalışanlar personelin, maaşlarının zamanında ödendiği" haberlerinin yayınlanması üzerine, Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat tarafından, Rahim Sadıkbeyli'ye ulaşarak, SAMMTV'DE yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı uyarısında bulundu.

Bu uyarı üzerine, Rahim Sadıkbeyli, 29 Temmuz 2020 tarihinde Recep Canpolat'ı SAMMTV Canlı yayınına katılmasını ve gelişmeler hakkında açıklama yapmasını istedi. Canpolat, SAMMTV'nin bu teklifini kabul ederek, 29 Temmuz'da yayınlanacak programa zoom üzerinden katılacağını deklare etti.

Ancak yayının yapılacağı saatlerde, Rahim Sadıkbeyli, Deniz Haber Ajansı'na bir mesaj atarak, "Sağlık sorunları nedeniyle yayını iptal etmek zorunda kaldığını" bildirdi.

BAYRAM DA ÇİRKİN BİR YAYINA İMZA ATTILAR

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yayını iptal eden Rahim Sadıkbeyli'nin Palmali Denizcilik tarafından uyarıldığı, Recep Canpolat'ı yayına alması halinde, kendilerinin rezil olma ihtimali olduğunun belirtildiği öğrenildi.

Kurban Bayramı'nın ilk günü Türkiye saatiyle 20:00 sularında SAMMTV'de yayın yapan Rahim Sadıkbeyli, kamuoyunda SOYTARI SABİR diye tanınan Sabir Cabirzade'yi de yanına alarak, çirkin ve iftira dolu bir yayına imza attı.

Yakıt ve liman borçlarından dolayı 3 aydır Beyrut Limanı'nda tutuklu bulunan M/T CAPTAIN NAGDALIYEV gemisinin ikinci kaptanı Emin Abişov'u hedefine alan Sabir Cabirzade ve Rahim Sadıkbeyli, 12 aydır maaaş alamayan gemicilerin sorunlarını bir kenara bırakarak, "Palmali Şirketi acil olarak bu kaptanı işten atmalı ve gemiden indirmeli. Bizim düşmanlarımıza bilgi sızdırıyor. Recep Canpolat ve Deniz Haber Ajansı, Azerbaycanlı gemicilerin sorunları sizi neden ilgilendiriyor?" deme gafletinde bulunarak, kin kusan yayına devam ettiler. 

İFTİRA ATTILAR, TEHDİT ETTİLER ANCAK RECEP CANPOLAT'IN MESAJI SOYTARILARI DUMURA UĞRATTI

Yayın devam ederken söz alan Sabir Cabirzade, "Recep Canpolat, gemicilik sektöründe tehditle para toplayan biri olarak tanınıyor. Kripto FETÖ'cü olduğu tüm tekneciler tarafından biliniyor. Ben kendisiyle hesap göreceğim." diyerek tehdit etmesi üzerine, "Sizler, gazeteci değil, birer soytarısınız. Sabir denen soytarı bizim aleyhimizde yalan ve iftira içerikli konuşmalar yapıyor. Eğer objektif haberciyseniz beni yayına alın. Sizler korkaksınız" mesajları üzerine Rahim Sadıkbeyli'nin psikolojisinin bozulduğu ve Recep Canpolat'ın gönderdiği mesajları CANLI yayında okumak zorunda kaldığı görüldü.

"Biz sizi yayına almak zorunda değiliz" diyen Rahim Sadıkbeyli, "Biz Palmali Denizcilik taraftarıyız. Biz Mübariz taraftarıyız. Recep Canpolat, sen Deniz Haber Ajansı olarak ne yapmaya çalışıyorsun. Azerbaycanlı denizcilerin sorunları seni neden alakadar ediyor? Bu bizim sorunumuz" diyerek, konuyu Azerbaycan Denizcilik Müsteşarı Gudrat Gurbanoğlu'na getirerek, iftira ve yalanlarla dolu söylemler içeren yayına devam ettiler.

RAHİM SADIKBEYLİ, FETÖCÜ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ!

CANLI yayında Psikolojisi ve dengesi bozulan SAMMTV Editörü Rahim Sadıkbeyli, kendisinin çok büyük bir gazeteci olduğunu ispat etmek isterken, "Fethullah Gülen'in televizyonunda Baş Redaktör" olarak çalıştığını itiraf etti.

İŞTE Rahim Sadıkbeyli'nin itirafı;

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Yorum
03 Ağustos 2020 Pazartesi 20:22
20:22
Azerbaycan Fetösü Türkiye’de çok etkin Türkiye’deki üniversitelerde özel öğrenci yetiştiriyorlar çok acayip olaylar var mesela Aygün Attar bu kadın zamanında üniversitede olanlar soruşturulmalı
94.235.241.13
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim