• BIST 11240.99
  • Altın 5759.373
  • Dolar 42.5624
  • Euro 49.6214
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 11 °C

Ordu'da Hamsi Festivali'nde 5 ton hamsi ikram edildi

Ordu'da Hamsi Festivali'nde 5 ton hamsi ikram edildi
Ordu'nun Fatsa ilçesinde düzenlenen 1. Hamsi Festivali'nde, yaklaşık 10 bin kişiye 5 ton hamsi ikram edildi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde düzenlenen 1. Hamsi Festivali'nde, yaklaşık 10 bin kişiye 5 ton hamsi ikram edildi.

Fatsa Dernekler Federasyonunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen festivalde, Fatsa ve çevre ilçe belediyelerince stantlar kuruldu.

Yöresel ürünlerin tanıtımının yanı sıra çeşitli yarışmaların yapıldığı festivalde, halk oyunları ekipleri gösteri sundu. Festivalde ayrıca, meydanda kurulan ızgaralarda pişirilen 5 ton hamsi, katılımcılara dağıtıldı.

Fatsa Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup Yeşiltaş, piyasa değeri yaklaşık 80 bin lira olan hamsinin 10 bin kişiye dağıtıldığını söyledi.

Festivale katılımın kötü hava şartlarına rağmen yüksek olduğunu dile getiren Yeşiltaş, "Birlik ve beraberlik adına bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Hamsiler katılımcılar tarafından oldukça beğenildi. Bu festivali geleneksel hale getireceğiz." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ile AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat'ın da katıldığı festival, yöresel sanatçıların verdiği konserle sona erdi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim