• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 20 °C

OMNI-LOCKTON, Dünya Deniz Sigorta Sektörünü İstanbul'da bir araya getirdi

OMNI-LOCKTON, Dünya Deniz Sigorta Sektörünü İstanbul'da bir araya getirdi
Dünya deniz sigortacılığı sektörünün önemli oyuncuları olan hukukçular, brokerler ve sörveyörler, OMNI Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri’nin organizasyonuyla İstanbul Rahmi Koç Müzesi'nde bir araya geldi.

Dünya deniz sigortacılığı sektörünün önemli oyuncuları olan hukukçular, brokerler ve sörveyörler, OMNI Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri’nin organizasyonuyla İstanbul’da bir araya geldi.

İstanbul Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşen geceye, 30’a yakın ülkeden deniz sigortacıları, deniz hukukçuları, brokerler ve sörveyörler yoğun katılım gösterirken, geceye katılan konuklar renkli dakikalar geçirdi.

OMNI Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri A.Ş. tarafından geleneksel olarak düzenlediği ve deniz sigortacılığı sektöründe farklı meslek gruplarının bir araya gelerek fikir alışverişi yaptığı gecenin dünya da bir ilk olarak İstanbul’da gerçekleştiğini söyleyen davetin ev sahibi olan Yönetim Kurulu Başkanı Korkut Omur, Türk Denizcilik Sektörü’ne katkı sağlamaktan büyük keyif duyduklarını ve böyle bir organizasyonun ev sahipliğini üstlendikleri için oldukça memnun oldukları belirtti.

Gece de bir konuşma yapan OMNI Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri A.Ş. New York Temsilcisi Aret Taşçıyan, gecenin geleneksel olduğunu ve asıl gayesinin Türk Deniz Sigortacılığına hizmet veren yurtdışındaki ve yurtiçindeki deniz sigortacıları, deniz eksperleri, deniz avukatları ve deniz kurtarmacalarına bir teşekkür olduğunu ifade etti. 7 senelik bir aradan sonra tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Aret Taşçıyan, dünya denizcilik sektöründe bir brokerlik firmasının verdiği en kapsamlı beraberlik olarak nitelendirdi. Denizcilik sektörünün Türkiye için çok önemli olduğunu dile getiren Aret Taşçıyan, amaçlarının Türkiye’yi denizci bir devlet yapmak ve bu konuda da emin adımlarla yürümek olduğunu sözlerine ekledi.

Geceye katılan Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, OMNI Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri A.Ş.’nin Türkiye’de deniz sigortacılığı yapan bir broker şirketi olduğunu ve Türk P&I Sigorta olarak yüklü ve yoğun bir iş ortaklıklarının olduğunu ifade etti. Türkiye pazarının yüzde 80’ine hakim olan OMNİ Sigorta’nın, konusunda uzman bir ekiple çalıştığını belirten Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, gecede bulunmaktan ve dostlarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

İstanbul Rahmi Koç Müzesi’nde gece saatlerine kadar süren organizasyonda konuklar, geceden mutlu ayrıldı.

aret_11.jpg

omni_bbb.jpg

aret_12.jpg

aret_13.jpg

Haber: Bengisu SOYLU / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim