• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 10 °C

Ölüdeniz Kumburnu'nda örnek davranış

Ölüdeniz Kumburnu'nda örnek davranış
Muğla Valiliği Bünyesinde bulunan MELSA tarafından işletilmekte olan Ölüdeniz Kumburnu plajında engellilerin ve yaşlılarında rahatça denize girebilmeleri için örnek bir çalışma gerçekleştirildi.

Muğla Valiliği Bünyesinde bulunan MELSA tarafından işletilmekte olan Ölüdeniz Kumburnu plajında engellilerin ve yaşlılarında rahatça denize girebilmeleri için örnek bir çalışma gerçekleştirildi.

Kumburnu plajının işletme yetkilileri engellilerin ve yaşlıların da denize girebilmeleri için Plajdan denize doğru ahşap bir platform yaparak özellikle yaşlıların ve tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren engellilerinde denize girebilmelerini sağladılar. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ın girişimleri ile yapımına başlanılan platform bir hafta içerisinde tamamlanacak.

Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık;engellilere özel ölüdeniz'de yapılan platformun bir hafta içersinde sonuçlandırılacağını söyledi. Çalık 'Arkadaşlarımız engelliler haftasında engelliler ile ilgili bir çalışma başlattılar. Başlatılan bu çalışma ile artık engelli vatandaşlarımız Kumburnu plajında rahatlıkla denize girebileceklerdir. Bu vesile ile arkadaşlarımızın engelliler ve yaşlıları düşünerek başlattıkları çalışmayı bizde yerinde gördük. Bir hafta içerisinde bu yapılan platform tamamlandığında engelli kardeşlerimiz yapılan ahşap platform sayesinde tekerlekli sandalye ile denize rahatlıkla girip çıkabileceklerdir.

ÖLÜDENİZDE YÜZDE 25'LİK ARTIŞ VAR

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık Kumburnu MELSA sorumlusu işletme müdürü Mahmut Sertaç ile birlikte Belcekız plajı ile Kumburnu plajını gezerek sezon hakkında değerlendirmedede bulundular. Fethiye kaymakamı Ekrem Çalık Belcekız plajı ve Kumburnu plajını gezdiklerini söyleyerek Ölüdeniz'in sezona hazır olduğunu gördük'dedi. Çalık, 'Kumburnu plajına şuana kadar 12 bin kişi giriş yapmış geçen yıla göre turist sayısında yüzde 25 bir artış gözleniyor.

Turizmden bu yıl çok daha güzel bir sonuç bekliyoruz' dedi. Muğla Valiliği MELSA Şirketi tarafından işletilen Kumburnu plajının işletme müdürü Mahmut Serttaş ise 'Burada bizden önceki arkadaşımız çok güzel bir sistem oturtmuş. Bizde biraz çehre değişikliği yaparak Kumburnu'nu turizm sezonuna hazır hale getirdik. Biz bu yıl tatlı dil güler yüz, müşteri memnuniyetinin en önemli felsefemiz olarak belirledik. Burası dünyaca ünlü bir yer. Personellerimizi de biraz gençleştirerek, dil bilen personelleri ön planda tuttuk. Şu anda turizmin gidişatı son derece güzel. İyi bir turizm sezonu bekliyoruz. Geçen yıla oranla şuanda giriş yapan tatilci sayımız yüzde 25 artmış durumdadır.

Ciro olarak ta yüzde 35 bir artışımız oldu. Engelli kardeşlerimiz tekerlekli sandalye ile geliyorlar ama denize giremeden dönüyorlardı. Bizde engellilerimizi düşünerek basit bir platform yaparak en azından engelli kardeşlerimizin de ayakları denize bassın diye bir çalışma başlattık. Engelli kardeşlerimizi düşünerek başlattığımız platform çalışmasında sona yaklaştık ve en geç bir hafta içerisinde Kumburnu plajında engelli kardeşlerimiz de denize girebilecekler' dedi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim