• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C
  • Muğla 25 °C
  • Çanakkale 18 °C

ODEMED Yönetimi, Tamer Kıran’ı ziyaret etti

ODEMED Yönetimi, Tamer Kıran’ı ziyaret etti
Ortaköy Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları Derneği, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ı ziyaret etti.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette ODEMED Yönetimi, kendilerini tanıtarak okul ve dernek hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Türk Deniz Ticaret Filosu’na 1927’den beri denizci yetiştiren Ortaköy’e ev sahipliği yapan Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nin mezunları olarak yüzde 82’lik denizcilik yüksek öğretim kurumlarına geçiş ortalaması, 250 civarı denizcilik firmasında 700’e yakın kara çalışanı, 1000’in üzerinde aktif deniz çalışanı ile İDO’daki gemicisinden açık denizdeki uzak yol baş mühendisine, tersane saha görevlisinden armatör genel müdürüne geniş bir tabana yayılmış olan Ortaköy camiasının bu özelliği sebebi ile Bakanlık, DTO ve STK’ların yapmış olduğu çalışmalarda alınan sonuçların kabul edilebilirliğinin doğal göstergesi konumunda olduğu aktarıldı. Bu durumun Türk denizciliğinin sorunlarına çözüm bulmak adına farkedilmesinin önemine dikkat çeken ODEMED Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Demir, mezunların ülke genelindeki denizcilik yüksek öğretim kurumlarına devam ederek oralardan da mezun olmaları sebebi ile tüm camialara eşit mesafede olduklarını vurguladı. 

Denizde çalışma ortalamasının düşük olduğu bir dönemden geçen denizciliğimizde bu oranın yükseltilebilmesi için 14 yaşında denizcilik lisesine adım atan her çocuğa dokunulmasının tüme varımda fayda sağlayacağını bildiren ODEMED yönetimi, ayrıca yönetim kurulu üyesi bir STK olarak Türkiye Denizcilik Federasyonu’nda olduğu gibi  ulusal denizciliğe katkıda bulunulabilecek tüm platformlarda temsil için Tamer Kıran’dan destek talebinde bulundu. 

Ortaköy’ün denizcilik camiası adına çok önemli bir kurum olduğunun altını çizen Kıran, tüm okullara eşit mesafede olduklarını, DTO çatısı altında karşılıklı güvenin sağlanması halinde her türlü platformda ortak çalışma yapılabileceğini, gerektiğinde destek olunabileceğini iletti. 

DTO Yönetimi olarak  oda içinde yeni açılımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kıran, göreve geldikten sonra tüm kurumların taleplerinin dikkate alındığı gibi ODEMED’in sunduğu ve sunacağı projelerin de mutlaka değerlendirileceği hakkında konuştu.

Toplantı sonunda ODEMED yönetimi Başkan Tamer Kıran’ın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

odemed-yonetimi,-tamer-kiran’i-ziyaret-etti_1.jpgodemed-yonetimi,-tamer-kiran’i-ziyaret-etti_2.jpgodemed-yonetimi,-tamer-kiran’i-ziyaret-etti_4.jpgodemed-yonetimi,-tamer-kiran’i-ziyaret-etti_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim