• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 28 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 22 °C

ODEMED 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

ODEMED 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti
Ortaköy Denizcilik Lisesi Mezunları Derneği 7. Olağan Genel Kurul toplantısı Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi kongre salonunda gerçekleştirildi.

Ortaköy Denizcilik Lisesi Mezunları Derneği (ODEMED) 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi kongre salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı 6. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Kpt. Kayhan Aytuğ’un açılış konuşmasıyla başladı ve divan kurulu seçimine geçildi. Seçim sonrası Kpt. Güven Sadıkoğlu Divan Başkanı, Kpt. Bülent Övüt Başkan Yardımcısı ve Kpt. Ali Aktan üye olarak belirlendi. Ardından Genel Kurul gündemi kabul edildi ve divan kuruluna yetki verildi. 6. Dönem Çalışma Raporu ve mali raporunun açıklanmasının ardından, raporların kabulü oylamaya sunuldu. Raporların ibrasına müteakip 7. Dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu listeleri oylamaya sunuldu ve oy çokluğu ile Emrah Demir dernek başkanlığına seçildi. Seçimim ardından Türkiye Denizcilik Federasyonu delege seçimi yapıldı. Mezunların görüş ve dileklerinin alınmasının ardından genel kurul sonlandırıldı.

Genel Kurul sonrası her yıl geleneksel olarak düzenlenen Balık Günü, sektörün önde gelen isimleri ve sponsorlar Armona Denizcilik, Delmar Safety, Rexoil, Vento Denizcilik, Yılmar Denizcilik, Üret Marine, Hicri Ercili Denizcilik ve Safi Denizcilik’in katkılarıyla bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Üniformalı okul öğrencileri ve dernek gençlik kolları eşliğinde misafirler karşılandı. Törene; Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Saim Oğuzülgen, Yalova Liman Başkanı Yiğit Müstecaplıoğlu ve diğer sivil toplum kuruluşları ile denizcilik sektör temsilcileri, öğretim görevlileri, mezunlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk konuşmayı yeni yönetim kurulu adına Başkan Emrah Demir gerçekleştirdi. Ardından Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Saim Oğuzülgen, 93 mezunları adına Volkan İçöz ve Mezunlar Derneği desteği ile genç mezunların başlattığı Genç Denizciler Hareketi kurucularından Eren Kağan Albayrak konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Ortaköy Denizcilik Lisesi 1993 yılı mezunlarına 25. Gümüş yılları anısına plaketlerinin takdiminden sonra, okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çekildi. Balık ekmek menüsünün sunulduğu buluşmada mezunların ve okula hizmet etmiş öğretmenlerin sohbetleri sonrasında 14. Geleneksel Balık Günü etkinliği sona erdi.

7. Dönem Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Başkan: Emrah Demir 
Başkan Yardımcısı: Süleyman Tuba Taşkın 
Ege Tuzcuoğlu 
Hüseyin Topçu
Atilla Şişman 
Yılmaz Çelikbaş 
Kayhan Aytuğ 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Halit Ahmet Özkan
Hamit Yaz
Onur Ömer Bilgi 
Canatay Yılmaz
Volkan Reşat Acar
Şendoğan Göksu
Onur Ercan

Denetleme Kurulu:

Başkan: Umut Görceğiz 
Başkan Yard: Yusuf Başulaç 
Ömer Balta 
Murat Günay 
Erkan Zambak

Türkiye Denizcilik Federasyonu Delegeleri:

Pertev Pekel 
Nejat Dikici
Umut Görceğiz

odemed-7.-olagan-genel-kurul-toplantisi-gerceklesti_4.jpgodemed-7.-olagan-genel-kurul-toplantisi-gerceklesti_1.jpgodemed-7.-olagan-genel-kurul-toplantisi-gerceklesti_2.jpgodemed-7.-olagan-genel-kurul-toplantisi-gerceklesti_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim