• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Numarine, Fort Lauderdale International Boat Show'da

Numarine, Fort Lauderdale International Boat Show'da
Numarine, 5 Kasım’da açılacak olan Fort Lauderdale International Boat Show 2015’te, yeni süperyatı Numarine 70 Flybridge ve 78 FLY ile ilk kez Amerikalı yatçıların karşısında olacak.

Türkiye’nin dünyada adından çokça bahsettiren süperyat üreticisi Numarine, 5 Kasım’da açılacak olan Fort Lauderdale International Boat Show 2015’te, yeni süperyatı Numarine 70 Flybridge ve 78 FLY ile ilk kez Amerikalı yatçıların karşısında olacak. 

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da düzenlenen İstanbul Boat Show’a katılmayan Numarine, yurt dışındaki fuarlarda etkili tanıtımına devam ediyor. Yatvitrini’nin haberine göre tamamen yenilenmiş 60 Fly modelinin dünya lansmanını Amerika’da yapmayı planlayan Numarine, nakliye konusunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle İstanbul’da hazır olan iki süperyatı Amerika’ya götüremedi. 

Amerikalı yatçıların ilk kez karşısına çıkacak olan Numarine 70 Flybridge, markanın kendine özgü konseptine bağlı kalınarak çarpıcı ve çağının ötesinde çizgileri ile, flybridge motoryatlar arasında gerçekten canlı bir model. Hiç bir şeyden ödün vermeyen Numarine misyonu, 70 Flybridge modelinde başarı ile uygulandı.  

Fazlasıyla kullanılan cam ve ayna kombinasyonları tasarım açısından, gerçekten estetik mucizeyi elde etmek için radikal bir değişim. Sonucunda da iç mekanlar bolca doğal ışık ile kucaklaşırken, mekanlar olduğundan da büyük hissediliyor. 

Süperyatın kalbinde eğlence ve keyif yer alıyor. Salon fazlasıyla yarı açık mutfak ve barı ile sosyalleşme için tasarlanmış. Ayrı bir yemek yeme alanı ve lüks oturma grubu, hepsi yattaki her anı benzersiz kılmak için düşünülmüş. 

Yatta konaklama için üç tam donanımlı kamara yer alıyor. İkiz kamaralardaki modüler yataklar, konukların talebi doğrultusunda ayrılabilir veya birleşebilir esnekliğe sahip. 
Tam genişliğini kullanan master kamarası ise giyinme odası, tuvalet masası, kanepe, geniş bir duş ve ikiz evyesi ile daha büyük süperyatlarda bulunabilecek bir konforu sunuyor. 

Dış mekanlarına baktığımızda, son derece sosyal olunabilecek, gerek önde gerekse arkada kendinizi daha büyük bir yatta hissedeceğiniz fazlasıyla oturma ve yemek alanı yer alıyor.  Dikkat çekici flybridge ise, ilave olarak geniş oturma alanları, lavabolu bir bar, ve tabii ki bol miktarda güneşlenme alanı sunuyor. Ayrıca bu bölümde bir vinç ve jetskinin konulabileceği bir yer de bulunuyor. 

Son derece atak ve kolay kullanılabilir bir model olarak tasarlanan Numarine 70 Flybridge, mürettebata gerek kalmadan idare edilebilir. Yat sahipleri mutlak zevk için tasarlanmış her türlü detaydan çok mutlu olacaklardır.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim