• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 21 °C

Nuhoğlu’ndan rakiplerine hodri meydan

Nuhoğlu’ndan rakiplerine hodri meydan
UND Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Musul’un "UND Denizi aslında U.N. Ro-Ro’ya karşı savaş açan Çetin Nuhoğlu batırdı" açıklamasına Çetin Nuhoğlu’ndan cevap geldi.

UND 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan UND 37. Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkanını da belirleyecek. Başkanlık için yarışacak adaylar birbiri ardına adaylıklarını açıklamaya başladı. Önce TOBB Ulaştırma ve Lojistik Sektör Meclis Başkanı Çetin Nuhoğlu, ardından da halen UND’un başkanlığını yürüten Ruhi Engin Özmen ‘Bu yarışta varım’ dedi.

Adaylar ve onları destekleyenler nakliyecilik sektörü temsilcileri ile bir araya gelerek hem sorunları dinlemeye hem de başkanlık için destek istemeye başladılar.

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı ve UND Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Musul’un Mersin’de  "UND Denizi aslında U.N. Ro-Ro’ya karşı savaş açan Çetin Nuhoğlu batırdı" açıklamasına Çetin Nuhoğlu’ndan cevap geldi. Ahmet Musul’un suçlayıcı açıklamalarına cevap veren Nuhoğlu “Lütfen artık istifa edin” diyerek başladığı açıklamasını  şsöyle sürdürdü:

“En azından aday olmayacağınızı açıklayın. Özel fiyat aldığınızı, desteklendiğinizi ve de size ayrıcalık tanındığını Mersin toplantınızda itiraf ettiniz.

Farkında olmadan veya bilerek UN RO RO, EKOL ve MARS ortak menfaatiniz için sektör ve diğer nakliyecilere zarar veriyorsunuz. Özellikle küçük ve orta ölçekli firmaları batırmaya uğraşıyorsunuz. En acısı da UND gibi saygın bir meslek örgütünü kullanıyorsunuz. Hırsınız ve aç gözlülüğünüz, dürüst ve etik davranabilmenin önünde artık ciddi bir engel.

ŞAŞKINSINIZ!

Geçen hafta “Engin Beyi Çetin Ağabey önerdi” dedin, bende “Ahmet Musul yalan söylüyor” dedim. Şimdi “Garip Bey önerdi Çetin Ağabey onayladı” diyorsun. Bir haftada ilerleme kaydettin. Artık yalan söylüyorsun demiyorum. Çünkü yavaş yavaş gerçekleri hatırlamaya başladın.
Sizlere bu konuda bir şey daha söyleyeyim; Önermiş olsam da, onaylasam da, hiç ağzımı açmamış olsam da (ki gerçek bu) hata yaptım. Sektörden özür diliyorum. Yeni dönemde bir hata daha yapmayacağım. Onun için başkan olacağım.

AKLINIZI PEYNİR EKMEKLE Mİ YEDİNİZ?

"UND DENIZ’i Çetin Başkan batırdı" diyenler; Ağustos 2010’da yaklaşık üç milyon Euro zararı olan UND Deniz’in tek istediği: Onu batırmak için saldıran şirketle senin dediğin gibi bir anlaşma yapmak, yıllarca açmadıkları Fransa hattında ilk defa hat açan sektöre bırakmak idi.

Biz sadece Fransa’da kalmak istiyorduk. Korktuğgun gibi bizi batırıp sonra da aşırı zamlarla, hem karlarını artıracaklar, hem de TEKEL kalmaya devam edeceklerdi. Böyle de oldu.

BİR ÖNERİDE BULUNUYORUM

İnanmamak için direnenler: Diyelim ki ben batırdım! Şimdi de bütün zararları en az 3 kat olarak geri alacağıma söz veriyorum. Buna da kimse engel olamayacak. Zaten Engin Bey demedi mi: “Yüz kere söyledim ben dava açmayacağım. 4 milyon Euro veren davayı açar, 70 milyonu alır.”

Ben 4 Milyon Euro’yu veriyorum!

Lütfen artık istifa edin… Veya aday olmayacağınızı açıklayın.
Bu sektör sizin anlayamayacağınız kadar üstün değerlere sahiptir. Rahmetli onursal başkanımızı da haksız yere suçlamayın. Boyunuzu aşıyorsunuz.
O hizmet sevdalısı idi “Koltuk” değil. Bizim yarışımız da sektöre daha iyi hizmet etmek üzere idi.”

nuhoglu.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
MURAT YALCIN
30 Aralık 2012 Pazar 22:12
DORSELER
YENI CIKAN KANUNDA CETIN BEY IN ETKISI VAR VEYA YOK YENI CIKAN KANUNA GORE; MEVCUT DORSELERLE HIGH CUBE KONTEYNER TASINAMAYACAGI MALUM TURKIYEDEKI KONTEYNER TASIMACILIGININ %65 LIK BOLUMU HC KONTEYNERLE YAPILMAKTA VE PIYASADA CETIN BEYIN YAPTIGI YUZLERCE DORSE COPE ATILACAK VE TIRSAN YENI YAPTIGI DORSELERI PIYASAYA SATACAK. CETIN BEY ILK ONCE ESKI YAPTIGI DORSELERI HC ICIN MODOFOYE YAPACAK COZUMLER BULURSA HEM PIYASAYA HEM DE DIS TICARETE COK BUYUK HAYIR ISLEYECEKTIR BENCE BU UN RO RO NUN BASINA GELMEKTEN DAHA ONEMLI VE DAHA ETIKTIR
TUM KONTEYNER NAKLIYECILERI ADINA MURAT YALCIN
78.173.250.240
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim