• BIST 10319.96
  • Altın 2464.337
  • Dolar 32.2064
  • Euro 35.1089
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 16 °C

Norwegian Cruise, Miami Limanı'na yeni terminal inşa ediyor

Norwegian Cruise, Miami Limanı'na yeni terminal inşa ediyor
Norwegian Cruise Line Holdings(NCL) Miami Limanı’nda yeni NCL Terminali’ni tanıttı.

Dünyanın üçüncü büyük kruvaziyer operatörü Norwegian Cruise Line Holdings(NCL) Miami Limanı’nda yeni NCL Terminali’ni tanıttı.

Yeni terminalin inşasına Mayıs ayında başlanacak ve 2019 yılının sonbaharında bitmesi planlanıyor. Şirketin Breakaway-Plus Sınıfı en yeni gemisi ‘M/S NORWEGIAN ENCORE’un açılışı bu terminalde yapılacak. Miami, şirketin 1966’da kurulmasından itibaren ana limanı oldu. Miami Bölge Komisyon Üyeleri yeni terminale 100 milyon dolar yatırım yapacağı öğrenildi.
 
Norwegian Cruise Line CEO’su Frank Del Rio, 'NCL, 50 yıldan fazla Miami’de yelken açıyor. Miami’nin silüetini güçlendirecek ikonik bir terminalin inşası için Miami Limanı ve Miami Bölge Komisyonu ile birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Bütün markalarımız, bu son teknolojiyle inşa edilecek terminalde binlerce misafir ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyor' dedi.

Yeni terminalin tasarımı için Miami merkezli Bermello Ajamil & Partners firması seçildi. Bermello Ajamil & Partners’ın CEO’su Luis Ajamil, ‘Yeni NCL Terminali, yolcu konforunu ve deneyimini standartlaştırarak, Miami Limanı’nda ikonik bir yapı olacak’ diye konuştu.

Modern terminalin, büyük okyanus manzarısını sınırsız izleyebileceğiniz tasarımın ilhamını ‘nautilus’ deniz canlısından alıyor.

Yaklaşık 15 bin 300 metrekare büyünlüğüne sahip olacak terminal, iniş ve kalkış sürelerini daha verimli hale getirirken, hızlı güvenlik taraması ve check-ini destekleyen teknolojiye sahip olacak. Bunlarla beraber terminalde toplantılar için özel kapalı ve açık toplantı salonları mevcut olacak. Salona doğrudan erişimi sağlayacak bir vale park alanı da tasarlandı.

Norwegian Cruise Line Holdings, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises ve Regent Seven Seas Cruises markalarını işleten dünyanın önde gelen üçüncü kruvaziyer operatörü konumunda. Öte yandan Norwegian Cruise Line, son 4 senedir, rakipleri Royal Caribbean Cruise ve Carnival Cruise Line şirketlerinden daha yüksek kar oranı açıklamasıyla öne çıkıyor.

norwegian-cruise,-miami-limanina-yeni-terminal-insa-ediyor_1.jpgnorwegian-cruise,-miami-limanina-yeni-terminal-insa-ediyor_2.jpgnorwegian-cruise,-miami-limanina-yeni-terminal-insa-ediyor_3.jpgnorwegian-cruise,-miami-limanina-yeni-terminal-insa-ediyor_4.jpg

norwegian-cruise,-miami-limanina-yeni-terminal-insa-ediyor_5.jpgnorwegian-cruise,-miami-limanina-yeni-terminal-insa-ediyor_6.jpgnorwegian-cruise,-miami-limanina-yeni-terminal-insa-ediyor_7.jpgÇağla PULATKAN / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim