• BIST 8039.18
  • Altın 1680.862
  • Dolar 27.1357
  • Euro 28.8574
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 34 °C
  • Antalya 32 °C
  • Muğla 33 °C
  • Çanakkale 32 °C

M/V INCE ANADOLU mürettebatı, TSK helikopteriyle kurtarıldı

M/V INCE ANADOLU mürettebatı, TSK helikopteriyle kurtarıldı
Varna açıklarında seyreden Türk bayraklı M/V INCE ANADOLU'da rahatsızlanan bir mürettebat, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait arama kurtarma helikopteriyle İstanbul'a getirildi.

Türk bayraklı M/V INCE ANADOLU'nun rahatsızlanan bir mürettebatı, arama kurtarma helikopteriyle kurtarıldı.

TSK'nın sosyal medya hesabında bir görüntüyle yayınladığı mesaj şöyle; "Bulgaristan'ın Varna Limanı'ndan 85 km. açıkta bulunan Türk bayraklı INCE ANADOLU isimli ticari gemide rahatsızlanan bir personel, K.K.K.lığına ait arama kurtarma helikopteri ile tahliye edilerek İstanbul'a getirilmiştir."

224 metre uzunluğunda, 32 metre genişliğinde olan M/V INCE ANADOLU isimli dökme yük gemisi, Ukrayna'dan İstanbul'a seyrediyordu.

 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
IMO VE AB
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim