• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, 21 yaşındaki gemiyi YENİ İNŞA olarak Azerbaycan'a tanıttı!

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, 21 yaşındaki gemiyi YENİ İNŞA olarak Azerbaycan'a tanıttı!
Palmali Denizcilik'in patronu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, filosuna katacağı yeni gemilere "Elçibey ve Resulzade'nin ismini vereceğiz" açıklamasının altından, yeni bir SKANDAL ortaya çıktı.

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, anlamsız skandallara imza atmaya devam ediyor....

Palmali Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'nun geçen aylarda yaptığı açıklamada, yeni inşa edeceği gemilere "Elçibey ve Resulzade'nin ismini vereceğiz" açıklamasının altından, filosunda bulunan eski gemileri boyatıp ismini değiştirdiği ortaya çıktı.

Palmali Denizcilik'in patronu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'nun önceki gün Azerbaycan basınına yaptığı özel açıklamada, filsouna kattıkları yeni gemiye MAMMAD AMIN RESULZADEH ismini verdiğini belirterek, "Azerbaycan'ın kurucusu Muhammed Amin Rasulzadeh'i unutmadık, Cumhuriyetin işlerini miras aldık. Yeni gemimiz bu büyük kişiliğin adını alacak. Palmali'nin yönetim kurulu bu teklifi destekledi ve kabul etti. Rasulzadeh’in Azerbaycan’ın büyük kişiliğinin isimlerini taşıyan gemilerimizin adı olacağına çok sevindim. Filomuza kattığımız yeni gemimiz hayırlı olsun“ dedi.

Deniz Haber Ajansı muhabirlerinin araştırmasına göre, Palmali Denizcilik filsouna katıldığı iddia edilen MAMMAD AMIN RESULZADEH ismini alan geminin, 21 yıl önce Rusya'nın VOLGOGRAD Tersanesi'nde inşa edilen ve Palmali Denizcilik filosunda bulunan ADRIATIC MARINER isimli 6 bin 600 DWT taşıma kapasitesine sahip ürün tankeri olduğu ortaya çıktı.

yalan_gemi_buyuk_1.jpg

YENİ GEMİ YALANINA ANLAM VERİLEMEDİ

Azerbaycanlıların iyiniyet ve milli duygularını suistimal eden Palmali Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'nun, halen kendi filosunda bulunan 21 yaşındaki eski bir ürün tankerini, yeni bir gemi olarak lanse edilmesi anlaşılamazken, eski bir gemiyi boyatıp, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mehmet Emin Resulzade'nin ismini verdiğini açıklamasına ise bir anlam verilemedi.

Karadeniz Ereğli Tersaneler Bölgesinde yerleşik, Ustaoğlu Yat ve Gemi İnşa Tersanesi'nde bakımda bulunan 21 yaşındaki ADRIATIC MARINER isimli ürün tankerini, kuruyük gemisine çevirip boyanarak havuzlama sonrası, isminin değiştirildiği öğrenildi.

yalan_gemi_buyuk_2.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
deniz
08 Ağustos 2019 Perşembe 08:40
08:40
s sizin habercilik anlayışınız. İlgili gemi için yeni inşa denmemiştir. Ayrıca gemi için yapılan törende Mammad Emin Resulzade'nin torunu bile gelmişlerdir.

Ben Palmali Grup ile alakalı biri değilim , merak ettiğim neden devamlı PALMALİ ile ilgili negatif yönde haber yapmaya çalıştığınızdır. Size ve Derginize Reklam vermiyorlar, para mı kazanamıyorsunuz ?
78.186.164.106
Unknow
01 Ağustos 2019 Perşembe 22:48
22:48
Adriatic Mariner gemisi bir ürün tankeri Amma MAMMAD AMIN RESULZADEH gemisi bir general cargo gemisidir
5.191.54.74
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim