• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

Milyarder yat sahipleri için tasarlanan denizaltıları

Milyarder yat sahipleri için tasarlanan denizaltıları
Sualtı yatları veya su altında kalabilen yatlarda; kamaralar, barlar, hatta bazılarında helikopter pistleri bulunuyor. Lüksün en üst seviyesine sahip olmak isteyenler, ne istiyorlarsa bu araçlarda bulabiliyorlar.

Jetskiler, yatlar, flyboardlar milyarder yat sahipleri için, denizdeki lüksün göstergesi. Ancak sayılı yat sahiplerinin sahip olabileceği deniz aracı,''denizaltılar''. Belki de bu deniz araçlarına denizaltı demek yerine, sualtı yatları demek daha doğru olacak.

Sualtı yatları veya su altında kalabilen yatlarda; kamaralar, barlar, hatta bazılarında helikopter pistleri bulunuyor. Yatvitri’nin haberine göre lüksün en üst seviyesine sahip olmak isteyenler, ne istiyorlarsa bu araçlarda bulabiliyorlar. İşte akıllı, gelişmiş teknolojiye sahip ve mühendislik harikaları bu araçların en iyilerinden bazıları…

Ego SE 450 

EGO, lüks bir yat ile zengin bir denizaltının birleşimine, benzersiz bir yenilik. EGO denizaltısında, bir su altı kamarası ve üst güvertede bir salon bulunuyor. Yarı suya batırılmış deniz aracı, su altı dünyasının görkemli yaşamının keyfini sunuyor. Yüzeydeki yüksek çözünürlüklü kameradan alınan görüntü, LCD ekrana yansıtılıyor.Denizaltının kullanımı, çok basitleştirilmiş bir joystick ile yönetilebiliyor. Lüks deniz aracının fiyatının, yaklaşık olarak 50.000 dolar olduğu belirtiliyor.

Migaloo

Listemizdeki en iyi sualtı yatlarından birisi Migaloo. Lüks bir yattaki tüm olanaklar, bu denizaltına sahip olacak kişinin kullanımına sunuluyor. Migaloo sualtı yatında iki kapak açılarak, bir bar, bir helikopter pisti, şezlongları ile birlikte güneşlenme terasına dönüşüyor. Altı kamaralı Migaloo denizaltısının, fiyatı görüşmeler sonrasında öğrenilebilinir.

Triton 1000/3

Triton denizaltısı, Migaloo sualtı yatının tersine daha kompakt ve depolanması daha kolaydır. 3 kişi kapasitesi bulunan Triton denizaltısının, kullanımı ve kontrolü çok kolaydır. Sportif parlak renklere sahip olan Triton 1000/3 denizaltısının fiyatı, yaklaşık olarak 1,97 milyon dolar.

Deepflight Super Falcon

İki denizaltı gezgini için imal edilen Deepflight Super Falcon, güçlü ve denizde geçirilecek günler için yatta taşınabilecek harika bir araç. Hızlı bir balığın çevresinden dönebilecek kadar harika bir mühendisliğe sahip olan Deepflight Super Falcon denizaltısında, çok güçlü motorlar bulunuyor. Bir savaş uçağındaki pilotlar gibi iki cam pencereye sahip olan Deepflight, gezginlerine çok geniş görüş sağlıyor. Su altının fiyatı yaklaşık olarak 2,1 milyon dolar.

Super Yacht Sub 3

Uboat Worx en iyi sualtı yatlarından birini piyasaya sunuyor, Super Yacht Sub 3. Geniş denizaltı, hem hafif hem de aynı zamanda kompakt. Super Yacht Sub 3 sualtı yatı, 100 metre derinliğe kadar inebiliyor. Bir ilave opsiyon eklenerek, dalma derinliği 300 metreye kadar çıkartılabiliyor. Super Yacht Sub 3 denizaltısının fiyatını ancak birebir görüşmelerde öğrenebiliyorsunuz.
Proteus

65 feet uzunluğundaki denizaltı, lüks açısından içlerindeki en iyi. Gelişmiş teknolojilere sahip olan yata, 8 kişiye kadar binilebiliyor. Gündüz deniz üstü seyri için ideal bir güverteye sahip olan sualtı yatı, deniz altına indiğinde lüks bir denizaltıya dönüşüyor. Proteus denizaltı aracının yaklaşık fiyatı 8 milyon dolar.

Seabreacher X

Lüks denizaltılar içinde en gösterişli olan ise, Seabreacher X. Bir köpek balığı görünümüne sahip olan Seabreacher X, en gelişmiş denizaltı olarak listemizde yer alıyor. Seabreacher X, denizin altında hız yapmak ve aynı zamanda sualtı dünyasının muhteşem görüntülerini izlemek için oldukça ideal. Denizaltının fiyatı müşterilerin ilave istekleri doğrultusunda belirleniyor.

denizalti-003.jpg

denizalti1-002.jpg

denizalti2-001.jpg

denizalti3-001.jpg

denizalti4-001.jpg

denizalti5-001.jpg

denizalti6-001.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim