• BIST 11189.5
  • Altın 5730.308
  • Dolar 42.5526
  • Euro 49.5209
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 9 °C

Midilli-Ayvacık feribot seferleri yeniden gündemde

Midilli-Ayvacık feribot seferleri yeniden gündemde
TURSAB Çanakkale Körfez BYK bağlı acenteler, Midilli adasına gezi düzenledi. Turgay Kılıç başkanlığında düzenlenen gezide, ‘Midilli-Ayvacık’ feribot seferleri yeniden gündeme geldi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Çanakkale-Körfez Bölgesel Yürütme Kuruluna bağlı acenteler, Midilli Adasına düzenlenen geziye katıldı. Gezimde, bölge ve Midilli Adasına operasyon yapan acentaların sıkıntıları görüşülerek Midilli Belediye Başkan Yardımcısı ve Midilli Ticaret Odası Başkanı Evangelos Myrsinias’e de bu sıkıntılar aktarıldı.

Gezide, Midilli-Ayvacık feribot seferleri de yeniden gündeme geldi. TURSAB Çanakkale-Körfez BYK Başkanı Turgay Kılıç, “Midilli-Ayvacık arası feribot seferlerinin başlatılması konusunda Midilli Heyeti istekli. Bölge olarak bizlerde istiyoruz. Uygun şartların oluşmasında Bakanlığımıza, Valiliğimize, siyasilerimize ve Belediyelerimize görev düşmektedir. Liman ve Gümrük kapısı sorununu Bürokratik anlamda çözmek ve hızlandırmak adına çalışmalara başlamalıyız. İnanıyorum ki bu ulaşım sorununu çözersek turizm ve ticaret anlamında bölgemize ciddi ivme kazandırırız. TURSAB olarak üstümüze düşen ne varsa mücadele vermeye hazırız ve önümüzdeki günlerde mutlaka kitleleri harekete geçirmeliyiz. Bölgemizde Türsab Çanakkale Körfez BYK olarak yapılan ilk info gezimizde acenteler arasında birebir diyaloglar gelişmiş, birlikte hareket edebilme kültürü yaygınlaşmış, ortak projeler üretme fikri ön plana çıkmıştır. Bu tür gezilerin turizmi geliştirmek, birlik beraberlik içerisinde hareket etmek ve moral depolamak adına önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

20150918aw529171_01.jpg20150918aw529171_02.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim