• BIST 9977.94
  • Altın 3091.272
  • Dolar 35.4118
  • Euro 36.3931
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 9 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 4 °C
  • Çanakkale 1 °C

Meriç ve Tunca nehirleri yükseldi

Meriç ve Tunca nehirleri yükseldi
Ocak ayındaki yağışlarla birlikte Tunca Nehri'nin debisi 88 metreküp/saniye, Meriç Nehri'nin debisi ise 670 metreküp/saniye olarak ölçüldü.
MERİÇ VE TUNCA NEHİRLERİ YÜKSELDİEdirne'de Meriç ve Tunca nehirlerinde suların yükseldiği ancak, taşkın tehlikesinin olmadığı bildirildi.
     
     AA muhabirinin DSİ 11. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ocak ayındaki yağışlarla birlikte Tunca Nehri'nin debisi 88 metreküp/saniye, Meriç Nehri'nin debisi ise 670 metreküp/saniye olarak ölçüldü.
     
     Yetkililer, son günlerde etkili olan yağışların bir kaç gün durması halinde nehirlerdeki su seviyesinin normale döneceğini belirttiler.
     
     Meriç Nehri'ndeki seddelerin 4 bin metreküplük/saniye kapasiteye sahip olduğunu ifade eden yetkililer, nehirlerde bir taşkının meydana gelmesinin söz konusu olmadığını
bildirdiler.Kaynak:A.A-İnternethaberDenizhaber.com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim