MERİÇ VE TUNCA NEHİRLERİ YÜKSELDİEdirne'de Meriç ve Tunca nehirlerinde suların yükseldiği ancak, taşkın tehlikesinin olmadığı bildirildi.
AA muhabirinin DSİ 11. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ocak ayındaki yağışlarla birlikte Tunca Nehri'nin debisi 88 metreküp/saniye, Meriç Nehri'nin debisi ise 670 metreküp/saniye olarak ölçüldü.
Yetkililer, son günlerde etkili olan yağışların bir kaç gün durması halinde nehirlerdeki su seviyesinin normale döneceğini belirttiler.
Meriç Nehri'ndeki seddelerin 4 bin metreküplük/saniye kapasiteye sahip olduğunu ifade eden yetkililer, nehirlerde bir taşkının meydana gelmesinin söz konusu olmadığını bildirdiler.Kaynak:A.A-İnternethaberDenizhaber.com
Meriç ve Tunca nehirleri yükseldi

Ocak ayındaki yağışlarla birlikte Tunca Nehri'nin debisi 88 metreküp/saniye, Meriç Nehri'nin debisi ise 670 metreküp/saniye olarak ölçüldü.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tiryaki Agro, Cibuti'de liman projesine imza attıTiryaki Agro, Tadjourah Limanı'nın geliştirilmesi için Cibuti Limanlar ve Serbest Bölgeler İdaresi ile mutabakat anlaşması imzaladı. Proje, limanın modernizasyonundan lojistik altyapısının güçlendirilmesine kadar birçok alanda ortak çalışmaları kapsıyor.
İtalya açıklarında acı olay! İki Türk kaptan hayatını kaybettiAlmanya’nın Bremen Limanı’ndan Türkiye’ye doğru seyir halindeki Malta bayraklı "Amisos" isimli kargo gemisinde meydana gelen olayda, iki Türk denizci yaşamını yitirdi.
BM'den çağrı: Hürmüz’de 6 bin denizci kurtarılmayı bekliyorBirleşmiş Milletler, tırmanan çatışmalar nedeniyle Hürmüz Boğazı'nda mahsur kalan yaklaşık 6 bin denizcinin güvenli şekilde tahliye edilmesi çağrısında bulundu.
Özel plajlarda halkın girişini engelleyene 5 yıla kadar hapisYargıtay, halkın kıyılardan eşit şekilde yararlanma hakkına dikkat çeken emsal bir karara imza atarak sahillerdeki benzer uyuşmazlıklar için önemli bir hukuki dayanak oluşturdu.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























