• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

Mehmet Cahit Turhan, Hopa Balıkçı Barınağı inşaatını ziyaret etti

Mehmet Cahit Turhan, Hopa Balıkçı Barınağı inşaatını ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Karadeniz'in tüm balıkçıları, balıkçılık mevsiminin son zamanında bu bölgede yoğunlaşıyor." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Karadeniz'in tüm balıkçıları, balıkçılık mevsiminin son zamanında bu bölgede yoğunlaşıyor. Hopa'ya, ülkemizin en büyük balıkçı barınaklarından birini inşa ediyoruz." dedi.

Hopa ilçesinde inşası devam eden Hopa Balıkçı Barınağı'nda beraberindeki Vali Ömer Doğanay, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, AK Parti eski Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile birlikte incelemelerde bulunan Turhan, burada ilgililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Turhan, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Hopa-Borçka bölünmüş yol ve Hopa Balıkçı Barınağı'nın yapımına devam edildiğini belirterek, "Çalışmalarda önemli bir aşama kaydedilmiş durumda. Bu yılın sonuna doğru Hopa ile Borçka Tüneli arasındaki kesimi bölünmüş yol olarak hizmete açabilmek için gerekli çalışmaları tamamlayabileceğimizi arkadaşlarımız ifade ettiler. Biz de gerekli destekleri vereceğiz, Sahil Yolu ile Borçka Tüneli arasındaki kesimi bölünmüş yol olarak hizmete açmak için çalışmalar tamamlanmış olacak."  diye konuştu.

Hopa Balıkçı Barınağı'nda da çalışmaların sonlanma aşamasına geldiğini vurgulayan Turhan, şunları söyledi, "Hopa Balıkçı Barınağı Doğu Karadeniz'in en büyük balıkçı barınaklarından biri çünkü arkadaşların verdiği bilgiye göre, balık mevsiminin son dönemi bu bölgede yaşanıyor. Karadeniz'in tüm balıkçıları, balıkçılık mevsiminin son zamanında bu bölgede yoğunlaşıyor. Hopa'ya, ülkemizin en büyük balıkçı barınaklarından birini inşa ediyoruz. 90 balıkçımızın gelip konaklayabileceği, barınabileceği balıkçı barınağı burası. Bu yılın sonunda burayı hizmete açıp balıkçılarımıza daha rahat, konforlu, güvenli bir barınma imkanı sağlayacağız. Aynı zamanda da insanlarımıza daha ucuz balık yedirme fırsatını yakalamış olacağız. Yaptığımız çalışmaların Artvin’imize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Turhan, Hopa Tüneli ile aynı bölgedeki yol çalışmalarını inceledi, işçilerle sohbet etti.

mehmet-cahit-turhan,-hopa-balikci-barinagi-insaatini-ziyaret-etti.jpgmehmet-cahit-turhan,-hopa-balikci-barinagi-insaatini-ziyaret-etti_1.jpgmehmet-cahit-turhan,-hopa-balikci-barinagi-insaatini-ziyaret-etti_2.jpgmehmet-cahit-turhan,-hopa-balikci-barinagi-insaatini-ziyaret-etti_3.jpg

mehmet-cahit-turhan,-hopa-balikci-barinagi-insaatini-ziyaret-etti_5.jpgmehmet-cahit-turhan,-hopa-balikci-barinagi-insaatini-ziyaret-etti_6.jpgDENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim