Türkiye'deki mavi bayraklı plaj ve marinaların yüzde 48.39'unun Antalya'da bulunduğu bildirildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinde mavi bayraklı 174 plaj ve 12 marina bulunuyor.Mavi bayraklı plaj ve marina sayısı bakımından ilk sırayı 87 plaj ve 3 marinayla Antalya alırken, Türkiye genelindeki mavi bayraklı plaj ve marinaların yüzde 48.39'unun Antalya ve ilçelerinde yer aldığı bildirildi.
Antalya'nın ardından 37 plaj ve 4 marinayla Muğla ikinci sırada yer alırken, 23 plaj ve bir marina ile İzmir üçüncü sırada bulunuyor.
Bu illerin yanı sıra Aydın'da 15 plaj ve 1 marina, Balıkesir'de 8 plaj ve 1 marina, Çanakkale'de 2 plaj, İstanbul'da 2 marina, Isparta ve Elazığ'da da birer mavi bayraklı plaj bulunduğu bildirildi.
Öte yandan, Antalya merkez ile Manavgat, Alanya, Serik-Belek, Kemer, Finike, Kaş ve Kumluca ilçelerinde, A, AG, B ve C grubu ile belge bekleyen toplam 922 seyahat acentesinin hizmet verdiği, Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı ise 948 rehberin görev yaptığı açıklandı.DenizHaber.Com
Mavi bayrakda Antalya birinci

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Türkiye'deki mavi bayraklı plaj ve marinaların yüzde 48.39'unun Antalya'da bulunduğu bildirildi.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Hindistan gemi saldırısı sonrası Ukrayna elçisini çağırdıHindistan Dışişleri Bakanlığı, Karadeniz’de MV OMORFI adlı ticari gemiye düzenlenen ve bir Hindistan vatandaşının ölümüyle sonuçlanan saldırının ardından Ukrayna’nın Yeni Delhi Büyükelçisi Oleksandr Polişçuk’u bakanlığa çağırdı.
Alanya’da iskelede iki tekne mühürlendiAlanya İskele’de iki tur teknesinin çalışanları arasında yaşanan olay sonrası zabıta ekipleri harekete geçti. İki tekne mühürlenerek faaliyetten men edildi.
Rusya’nın Novorossiysk Limanı yeniden faaliyete geçtiOperasyonların durduğu Rusya’nın en büyük petrol limanı Novorossiysk’te, ham petrol yüklemeleri günler süren aranın ardından yeniden başladı.
Husi tehdidi nedeniyle tankerler Mısır'a yöneliyorSuudi Arabistan'ın Kızıldeniz'deki kilit ihracat merkezinde gemi trafiğinde azalma olduğu bildirildi. Bunun üzerine boş süper tankerlerin Suudi ham petrolünü almak üzere Mısır'ın Akdeniz'deki Sidi Kerir limanına doğru yol aldığı belirtildi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























