• BIST 11311.31
  • Altın 5910.046
  • Dolar 42.693
  • Euro 50.1076
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 5 °C
  • Çanakkale 3 °C

Marmaris'te kaçan darbecilere karşı "Kıskaç" operasyonu sürüyor

Marmaris'te  kaçan darbecilere karşı "Kıskaç" operasyonu sürüyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele suikast girişiminde bulunan FETÖ/PDY’ci darbeci askerleri arama faaliyetleri denizden ve karadan sürüyor.

Muğla’nın Marmaris İlçesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele suikast girişiminde bulunan FETÖ/PDY’ci darbeci askerleri arama faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Arama çalışmaları, havadan, karadan ve denizden yürütülüyor. 

Marmaris'te, şehrin tüm giriş ve çıkış noktalarında kontroller gece gündüz sürerken, özel komando birlikleri ve Özel Harekat polisleri de ormanlık alanlarda arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Havadan, İHA (İnsansız Hava Araçları), askeri ve polis helikopterleri ile arama çalışmaları Marmaris Datça arasındaki bölgede yoğunlaşırken, henüz yakalanamayan 17 darbeci askerin arama çalışmaları kapsamında, Sahil Güvelik Komutanlığı, Yunan adalarına geçiş güzergahında ilerleyen teknelerde kimlik kontrolü yaptıktan sonra, teknelerin geçişlerine izin veriyor.

Darbeci askerlerin, Yunanistan'ın Simi Adası'na kaçma ihtimali ve bölgedeki vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine, söz konusu adaya yakın Lindos ve Bencik koylarında da arama çalışmaları yürütüyor.

Otele saldıran askerlerden 2’si saldırı sonrası, 1 tanesi de saldırıdan 6 gün sonra Ula İlçesinde yakalanmıştı. Halen aranan 17 darbeci asker için düzenlenen operasyonlar aralıksız devam ederken, bu kapsamda, Marmaris İçmeler Mahallesi bölgesindeki ormanlık alanda da, özel harekat polisleri arama çalışması yaptı. 

Operasyonlar gece gündüz devam ediyor.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim