• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 17 °C

Marinaya bomba koyan gazeteci kim?

Marinaya bomba koyan gazeteci kim?
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda H.D adlı bir gazetecinin marinaya bomba koyduğunu söyledi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Parti teşkilatları olarak mali seçimlerde bizim için çok önemli. 2013’le birlikte seçim heyecanını daha canlı hissediyoruz. Her an sandıkta hesaba çekilecekmişiz gibi bir parti olarak çalışmalarımızı yürüttük yürütüyoruz. Teşkilat olarak 2014 seçimlerine göre hazırlık yapıyoruz. Muhalefet 10 yıl boyunca yaptığı gibi önümüzdeki seçimde de siyaset üzerinden yarışa girmeyecek giremeyecektir. Yine hakaret edecektir, seçim yarışına giremeyeceklerdir. Biz devam eden projelerimizle milletimizden yetki isteyeceğiz. Onları bize bulaştırmaya çalıştıkları ama kendilerine bulaşan çamurlarla baş başa bırakacağız.

Milletimizin yalanlar itibar etmemesi için anında belgeleriyle yalanları yüzlerine çarpacağız. Teşkilatımız için hangi kademede olursa olsun, üzerlerindeki emanetib bilinciyle hareket edip her anlarını millete hizmetle geçirmek zorundadır.

TERÖR

Terör meselesine kesin çözüm üretmek için çalışmalarımızı kararlılıkla devam etttiriyoruz. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bütün arkadaşlarımdan bu hassasiyet içinde sürece uygun hareket etmelerini rica ediyorum.

YASALARIN DIŞINDA HAREKET ETMEDİK

Biz Ak Parti olarak yasaların dışında, milletimizin değerleriyle bağdaşmayan hiçbir gayretin içinde olmadık. Milletimizin beynini yıkmak için çabalıyorlar. Terör sorununu bitirmek için, kardeşliği bitirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Milletimizin hassasiyetini istismar edenlere fırsat vermeyeceğiz.

BAHÇELİ’YE CEVAP

Dün MHP genel başkanı bilinçsizce öyle bir pas attı ki bunu taça atmak mümkün değil. Onun çirkin uslubuyla cevap vermem mümkün değil. Başbakan öyle oy aldı, böyle oy aldı dedi. Muhteşem matematik çözümlemesinden dolayı Sayın Bahçeli’y AK Partiyle ilgili öngörüsünden dolayı tebrik ediyorum. Demek ki sorun sizde. Millet bizim yanımızda. CHP yıllardır milleti anlamıyor, iletişim kuramıyor. MHP’de CHP ile aynı safha girmiştir.

"FARKLI ANLAMLAR ÇIKARILMASIN"

Bu süreçte herkes sorumluluklarının farkında olmalı, hassas olmalı. Bu süreci istismar edenler kendileri kaybeder. Bu süreç bir samimiyet sınavıdır. Kimin barıştan yana olduğunu gösterecek bir süreçtir. Çözümü bütün kalbimizle ümit ediyoruz. Birileri buradan farklı anlamlar çıkarmasın.

Bu süreçte her türlü sözlü ve fiili sataşmalara karşı soğukkanlı olacağız. Terör örgütü silahlarını bırakıncaya kadar güvenlik güçlerimiz operasyonlarına devam edecek. Yarın ve cuma günü Diyarbakır ve Tunceli'de cenazelerde olaylar karşı güvenlik güçlerimiz görevleri başında olacak. Güvenlik güçlerimiz tahrik ve sabotajların önüne geçmek için son derece hassas davranacaklardır.

PKK'LILARIN İNFAZI

BDP, Türkiye'yi sorumlu tutmak için kışkırtıcı bir tavrın içine girdi. Bu ucuz siyasettir bir bunu yutmayız

KILIÇDAROĞLU’NUN AJANDASI VAR

Kof bir kabadayılıktya CHP’li milletvekili yaptı. Merak ediyorum bu CHP Atatürk'ün partisi değil mi? CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var, o ajandayı asla açamaz. CHP Genel Başkanı şu an Çin'de.

TUTUKLU GAZETECİLER

Kendisi o koltuğa oturduğu andan itibaren Türkiye'yi gazetecileri hapse atanlar olarak lanse etti ve ediyor. Nereye gittiyse Çin'den daha fazla tutuklu gazeteci var dedi. Şimdi kendi Çin'de.

H.D isimli şahıs güya gazeteci. Marinaya bomba koydu. Suçları terör örgütüne üye olmak. Ateşli silahlar bulundurmak. Böyle gazeteci olur mu? Başka şahıs. M.G. Belgede sahtecilik, polisi şehit etmek. Polise silahlı saldırı. İşte size bir gazeteci daha. Böyle gazeteci olur mu? Ama bunlar CHP'nin genel başkanına göre gazeteci.

Türkiye'de gazeteciler hapiste dedirten Kılıçdaroğlu bu gazetecilere sahip çıkıyor. Durumu kendisine defalarca izah ettik. Üzüm üzüme bakarak kararırmış. Onlar kendi dertleriyle, hezeyanlarıyla meşgulken biz milletimizi birleştirici olacağız. Büyük düşüneceğiz. Irk, dil ve din ayrımını asla kapımızdan içeri sokmayacağız. Sizlerden özellikle bu soğuk günlerde milletimizle diyoloğunuzu daha da artırmanızı rica ediyorum. İhtiyaç sahiplerine süratle ulaşın.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim