• BIST 10225.48
  • Altın 4347.019
  • Dolar 40.2295
  • Euro 47.002
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 25 °C
  • Çanakkale 25 °C

Manchester City'nin sahibi şeyh Mansur Marmaris'te

Manchester City'nin sahibi şeyh Mansur Marmaris'te
İngiliz futbol kulübü Manchester City'nin sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Şeyh Mansur bin Zayed El-Nahyan'ın 147 metre uzunluğundaki mega lüks yatı 'Topaz', Muğla'nın Marmaris İlçesi Limanı'na geldi.

Dünyanın en büyük 10 yatından birisi olan, 400 milyon Euro değerindeki süper lüks yat, sabah saatlerinde kılavuz gemi eşliğinde Marmaris Limanı'na demirledi. Dev yat, ilçedeki marinalara sığmadığı için Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Yatın yakıt ikmali için ilçeye geldiği öğrenildi. Süper lüks yata, yaklaşık 730 ton akaryakıt ikmal edileceği, sadece yakıt için 2 milyon liranın üzerinde bir para ödeneceği belirtildi. 55 personelin görev yaptığı yat, 6 lüks süit kabininde aynı anda 12 misafir konuk edebiliyor. Helikopter pisti bulunan yatta yüzme havuzu, jakuziler, yemek ve toplantı salonu, çalışma odası ve su sporları araçları yer alıyor.

Liman yetkilileri, yatta El-Nahyan veya yakınlarının bulunup bulunmadığı konusunda açıklama yapmadı. Yatın yakıt ve erzak ikmalinin ardından limandan ayrılacağı, ancak nereye doğru yola çıkacağının henüz bilinmediği bildirildi.

topaz_yat_0.jpgtopaz_yat_01.jpgtopaz_yat_1.jpgtopaz_yat_2.jpgtopaz_yat_4.jpgtopaz_yat_6.jpgtopaz_yat_7.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim