• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 19 °C

Majesty Yachts, yeni yat modellerini sergiledi

Majesty Yachts, yeni yat modellerini sergiledi
Geniş bir yat yelpazesine sahip olan Majesty Yachts, Majesty 100 ve Majesty 125 modellerini Cannes ve Monaco yat fuarlarında sergiledi.

Sonbaharı renklendiren dünyaca ünlü yat fuarları farklı şehirlerden gelen binlerce ziyaretçiyi başarılı markaların özel modelleriyle buluşturuyor.

Süperyat üreticisi Majesty Yachts’da Majesty 100 ve Majesty 125 gibi tersanenin başarılı modellerini Eylül ayında Cannes ve Monako yat fuarlarında sergiledi.

Majesty Yachts’ın CEO’su Gregory Yeakle, “Her işin geleceğinin dün yaptığınız şeyden değil, bugün yaptığınız şeyden kaynaklandığına inanıyorum. En önemli güçlerimizden biri, ürün geliştirmenin tüm yönlerini ele alan ekibimizle, dikey olarak bütünleşmiş bir organizasyon olmamız. Bu, yeni ürünleri geliştirme hızımıza ve kaliteye yönelik arayış söz konusu olduğunda oldukça yardımcı oluyor” dedi.

Majesty Yachts’ın tek bir çatı altında 48 feet'den 175 feet'e kadar bir geniş yat yelpazesi ile semi-custom süperyatları bulunuyor.

Majesty Yachts, yenilikçi teknolojisi ile Ortadoğu'nun önemli yat pazarlarından Dubai’de yer alan özel bir tersanede üretiliyor. Tersane, 36 yıllık yat ve süperyat üretimi, uluslararası yönetimi, İtalyan, İngiliz ve Alman iç ve dış tasarımlarıyla uluslararası bir geçmişe sahip.

Tersanenin dünya çapında Almanya, Fransa, Monaco, Rusya, Ukrayna, İspanya, Birleşik Krallık, Finlandiya, Kıbrıs, Hırvatistan, Türkiye, Avustralya, Hindistan, Malezya, Singapur, Tayland, Katar, Kuveyt gibi 18 ülkeyi kapsayan geniş küresel bir ağı bulunuyor.

2017’DE TÜRKİYE PAZARINA GİRDİ

fortuneturkey.com’un haberine göre 2017 yılında B&C Marine’nin distribütörlüğüyle Türkiye pazarına giriş yapan Majesty Yachts ile ilgili Majesty Yachts Türkiye Distribütörü B&C Marine Yönetim Kurulu Başkanı Barış Erer, “Bu sene B&C Marine’nin 10. yıldönümünü kutluyoruz. Müşterilerimize sadece broşür üzerinden değil, canlı olarak da bu deneyimi yaşatmak istediğimiz için markayı Türkiye’ye getirmeye karar verdik” dedi.

"TEKNE SEKTÖRÜ TÜRKİYE’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK"

Majesty Yachts Satış Başkanı Notis Menelaou ise Türkiye pazarını Avrupa ve Akdeniz’deki en güçlü pazarlardan biri olarak gördüğünü belirtti.

Menelaou, “Her bir pazarı bireysel olarak ele almak gerekirse, Yunanistan, Fransa, İtalya, İspanya gibi ülkeler arasında tekne konusunda Türkiye’nin en önemli pazar olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.

Türkiye’de denizciliğin ve tekne sektörünün geleceği hakkında Menelaou, dünyada meydana gelen her iniş çıkışa rağmen Türkiye’deki pazarın büyümeye devam edeceğini ve Türkler’in tekneleri ve denizi çok sevdiğini söyledi.

Menelaou, ayrıca Türkiye’deki gelecek planı ile ilgili “Buradaki arkadaşlarımızla ve müşterilerimizle iş yapmaya devam edeceğimiz yılları sabırsızlıkla bekliyorum” şeklinde konuştu.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Yüksek kaliteli yat inşaatı, seri üretim ve kişiye özel tasarımları ile Majesty Yachts, bugün düzenli olarak dünyanın önde gelen uluslararası yat fuarlarında sergileniyor.

İşte son olarak Cannes ve Monaco yat fuarlarında sergilenen Majesty Yachts modellerinden Majesty 125 ve Majesty 100’ün teknik özellikleri:

MAJESTY 100

Uzunluk: 31,70 metre

En: 7,10 metre

Yakıt kapasitesi: 15,710 litre   

Jeneratörler: 2 x 50 kW, 50 Hz

Motorlar: 2 x 1,900 hp

MAJESTY 125

Uzunluk: 39,30 metre

En: 7,50 metre

Yakıt kapasitesi: 31,310 litre   

Jeneratörler: 2 x 80 kW, 50 Hz

Motorlar: 2 x 2,600 hp, 2 x 1,900 hp

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim