• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 13 °C

“Lojistik ve Denizcilik Sektöründe Bilişim Teknolojileri” semineri gerçekleşti

“Lojistik ve Denizcilik Sektöründe Bilişim Teknolojileri” semineri gerçekleşti
Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi sponsorluğunda Barbaros Denizcilik Kulübü’nün düzenlediği “Lojistik ve Denizcilik Sektöründe Bilişim Teknolojileri” semineri 20 Aralık'ta gerçekleşti.

Barbaros Denizcilik Kulübü’nün düzenlediği “Lojistik ve Denizcilik Sektöründe Bilişim Teknolojileri” semineri 20 Aralık'ta gerçekleşti. 

Seminere Deniz Ticaret Odası Koceli Şubesi Kurucu Başkanı Vedat Doğusel, Kocaeli Üniversitesi Dekan Vekili Özcan Gündoğdu, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Akademisyenleri, Sektör Temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Saat 11.00’da açılışı gerçekleşen ve iki oturumdan oluşan seminerde Denizcilik Yazılımları, Otomasyonun Limanlar İçin Önemi ve Sanayi 4.0 ile Hangi Noktaya Geleceği, Lojistik Bilgi Sistemleri, Gemi İşletmeciliğinde Digital Dönüşüm, Denizcilik Eğitiminde Simülatör Kullanımı ve Önemi konuları işlendi.

Birinci oturumda, Denizcilik Yazılımları konu başlığında İlkfer Group Satış ve Pazarlama Uzmanı Ufuk Işıksal ve Lojistik Bilgi Sistemleri konu başlığında Netlog Lojistik ve Ülker Lojistik Operasyonları Genel Müdürü Barbaros Aba sunumlarını gerçekleştirdi.

Öğleden sonra gerçekleşen ikinci oturumda, Otomasyonun Limanlar İçin Önemi ve Sanayi 4.0 ile Hangi Noktaya Geleceği adlı konu başlığında Solon Software Yöneticisi E. Oktay Okşak, Gemi İşletmeciliğinde Dijital Dönüşüm konusunda Hive Bilişim ve Yazılım A.Ş Yazılım Mühendisi Sn. Dr. İsmet Özalp ve Statü Gemi Kiralama ve Ticaret Ltd. Şti. Kaptan Önder Aydın, Denizcilik Eğitiminde Simülatör Kullanımı ve Önemi konu başlığında ise Yöntem Teknoloji ve Endüstri Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketinden Emre Uzar ve Şafak Eryılmaz konuşmacı olarak yer aldı.

Barbaros Denizcilik Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte tüm konuşmacılara sunumlarının ardından teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca oturumlar arasında tüm katılımcılara balık ekmek ikramı yapıldı.

Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin sektördeki değişimler, gelişmeler ve bilişim konusunda bilgi sahibi olmalarını amaçlayan seminer saat 17.00’da başarıyla sonlandırıldı.

“lojistik-ve-denizcilik-sektorunde-bilisim-teknolojileri”-semineri-gerceklesti_1.jpg“lojistik-ve-denizcilik-sektorunde-bilisim-teknolojileri”-semineri-gerceklesti_2.jpg“lojistik-ve-denizcilik-sektorunde-bilisim-teknolojileri”-semineri-gerceklesti_3.jpg“lojistik-ve-denizcilik-sektorunde-bilisim-teknolojileri”-semineri-gerceklesti_4.jpg

“lojistik-ve-denizcilik-sektorunde-bilisim-teknolojileri”-semineri-gerceklesti_5.jpg“lojistik-ve-denizcilik-sektorunde-bilisim-teknolojileri”-semineri-gerceklesti_6.jpgDENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim