• BIST 8334.94
  • Altın 1629.728
  • Dolar 27.3788
  • Euro 28.9506
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 21 °C

Kuzey Ege'de feribot seferlerine fırtına engeli

Kuzey Ege'de feribot seferlerine fırtına engeli
Fırtına, Kuzey Ege’de deniz ulaşımını olumsuz etkilerken Kabatepe ile Gökçeada arasında yapılması planlanan seferler iptal edildi. GESTAŞ yetkilileri, seferlerin fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından yeniden başlatılacağını belirttiler.

Kuzey Ege’deki fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Edinilen bilgiye göre, bölgede devam eden ve saatteki hızı zaman zaman ortalama 60 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada arasında karşılıklı gerçekleştirilmesi planlanan arabalı vapur seferlerinde aksama yaşanıyor.

Kabatepe’den Gökçeada’ya 15.00 ve 20.00, Gökçeada’dan Kabatepe’ye 13.00 ve 18.00 saatlerindeki seferler fırtına nedeniyle iptal edildi.

Gökçeada’dan Kabatepe’ye 07.00, Kabatepe’den Gökçeada’ya yapılması gereken 09.00 seferleri de bu nedenle yapılamadı.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, seferlerin fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından yeniden başlatılacağını belirterek diğer hatlarda ulaşımın normal olarak sağlandığını açıkladı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
LİMANLAR
IMO VE AB
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim