• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 9 °C

KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı

KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünün 21. yılında 18. dönem mezunlarının mezuniyet töreni Sürmene Muammer Dereli yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Sürmene Liman Başkanı, Ünye Liman Başkanı, Sürmene Deniz Bilimler Dekanı, GEMİMO Başkanı, Er Denizcilik Personel Müdürü, İnce Denizcilik, Beşiktaş Denizcilik Filo Müdürü, DÜZGİT Denizcilik Personel Müdürü, fakülte öğrencileri ve aileleri iştirak ettiler.

Yapılan törende Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özkan Uğurlu, konuşmasında özetle sektöre bu zamana kadar  721 mezun kazandırdıklarını, ayrıca çeşitli kurslarla 4 binin üzerinde gemi adamına hizmet verdiklerini, bunun sektör ve okul açısından çok önemli olduğunu belirtti. Bu yılki törenle mezun olan 71 öğrenci ile beraber toplamda 800’e yakın zabiti Türk denizciliğine hizmet vermesi için mezun ettiklerini kaydetti.

Dönem birincisi olarak mezun olan Uzakyol Vardiya Zabiti Sabit Yılmaz, ailesine, her zaman yanımda olan hocalarına ve kendini tüm destekleriyle güçlendiren dostlarıma teşekkür ederek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi mezunu olduğundan gurur duyduğunu belirterek tüm denizcilere selametler diledi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği Başkanı Kaptan Şakir Tosun dereceye giren öğrencilere Mezunlar Derneği olarak hediye vermeden önce yaptığı konuşmada, Mezunlar Derneği olarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için uğraş verip, zaten KTU DUİM geleneği olan güçlü bağlarımızı daha da güçlü hale gelmesinin mutluluk verdiğinden bahsetti. KTÜ DUİM bölümün artık bir marka olduğunu ve bu markanın yeni mezunlar ile değerinin artacağını ve bu okuldan mezun olduğu için gurur duyduğunu belirterek yeni mezunlara iş hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrenciler, alt sınıfta okuyan kardeşlerine okul flamasını vererek geleneksel flama değişimini gerçekleştirdiler. Daha sonra da törene katılan firma temsilcileri dereceye giren öğrencilere hediyeler vererek, tüm mezunları kutladılar. Mezuniyet töreni, öğrencilerin hep birlikte şapka atmaları ile coşkuyla sona erdi.

ktu_duim_mezun_buyuk.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim