• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 28 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

KOSDER, ‘2020 Sülfür Uygulaması’ semineri düzenledi

KOSDER, ‘2020 Sülfür Uygulaması’ semineri düzenledi
Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği tarafından Mercure Otel’de ‘2020 Sülfür Uygulaması’ semineri düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu seminerde konuşan İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, düşük sülfür uygulaması konusunda birçok çalışma yapıldığını söyledi.

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) tarafından düzenlenen ‘2020 Sülfür Uygulaması’ seminerine sektör tarafından büyük ilgi gösterildi.

Açılışta bir konuşma yapan KOSDER Kurucu Başkanı ve İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, düşük sülfür uygulaması konusunda birçok çalışma yapıldığını ancak yine de armatörlerin “Bekle gör” politikası uyguladığını söyledi.

KOSDER’in 2020 sülfür uygulamaları semineri Mercure Otel’de yapıldı. Seminere İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, İMEAK DTO Meclis Katip Üyesi Serhat Barış Türkmen, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSDER Yönetim Kurulu Üyeleri, İMEAK DTO Gemi Akaryakıt ve İkmal Sağlama Faaliyetleri Komite Başkanı Mustafa Muhtaroğlu, İLKFER Denizcilik kurucu ortağı İlker Meşe, İnce Denizcilik’ten Yaşar Canca başta olmak üzere denizcilik sektörünün önde gelen temsilcileri ve STK başkanları katıldı.

seminer_4-001.jpg

Seminer Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkanı Hüseyin Kocabaş’ın ‘Hoş geldiniz’ konuşması ile başladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, düşük sülfür uygulaması konusunda birçok çalışma yapıldığını, çok sayıda seminer, çalıştay, sempozyuma imza atıldığını söyledi.

Çakır, yapılan çalışmaların hepsini incelediği ve halen birçok konunun aydınlatılamadığına dikkat çekti. Bu konuda armatörlerin ‘Bekle ve gör’ politikası izlendiğini belirten Çakır, seminerin verimli bir seminer olacağını belirterek asgari müşterek de birleşileceğine vurgu yaparak böyle bir semineri düzenledikleri için KOSDER yöneticilerine teşekkür etti.

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalkavan, seminerde konuşulacak konu başlıklarını özetleyerek katılımcıları bilgilendirdi.

İLKFER Denizcilik kurucu ortağı İlker Meşe de bir sunum yaparak “2020 Yeni Yakıtlar için Rehber” başlıklı kitabın tanıtımını yaptı.

Seminerde ayrıca Mustafa Muhtaroğlu ve Yaşar Canca da birer sunum yaptı.

seminer_1-002.jpgseminer_2-002.jpgseminer_3-002.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim